2777
2789

خودم عاشق شوهرم هستم ولی اون حسرت زندگی با یکی دیگه تودلشه و توکارهاش هم متوجه میشم

حوصله ی من و نداره و هر حرفی بزنم بهش برمیخوره وراحت بهم توهین میکنه

با هرچی زن لاس میزنه و قشنگترین نگاه هارو سمت اونها داره

وقتی هم بهش میگم زن توجه و عشق میخواد،عصبانی میشه و جلوی سه تا بچم داد وبیداد میکنه و چاقو ور میداره میزاره کنارش.

بخدا دلم مرگ میخواد،همین الان رفتم لبه تراس گفتم خودم و پرت کنم پایین و خلاص ولی نتونستم،فکر بچه هام و مادر پدرم نذاشت.

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از زندگیش برو خودتو شوهرتو بچه هاتو راحت کن مگه مجبوری بمونی زندگی هم برای بچه ها زهر کنی؟

من از زندگیش برم؟من که عاشق شوهر و بچه هام هستم

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

از کجا میدونی کس دیگه ای رو میخواد؟

فک نکن مردای دیگه خیلی رمانتیکو اینان والله اکثر مردا همینن ولی اگر کتکت میزنه یا با چاقو تهدیدت میکنه باید یه فکر اساسی بابتش بکنی

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
از کجا میدونی کس دیگه ای رو میخواد؟فک نکن مردای دیگه خیلی رمانتیکو اینان والله اکثر مردا همینن ولی ا ...

چکار کنم ،همسرم مشکل عصاب و روان داره و به هیچ عنوان راضی نمیشه بره دکتر

من از زندگیش برم؟من که عاشق شوهر و بچه هام هستم

وقتی اون عاشق نیست هرکار کنی اون دورتر میشه ازت بچه هاتم تو دعواهای شما گیر افتادن یا برید با هم مشاور یا تمامش کن شاید بترسه به خودش بیاد درست بشه