2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه اعتماد کنی

پیش هرکسی که نمیشه رفت

. یه قران بزار بالاسرش. صدقه براش بنداز. دعواش نکن. نزار تو روز بترسه. شب براش قصه بگو. خوب نشد با یه عالم حرف بزن. ن سریع دنبال دعا باشی. من دخترم تا نمیتونه بخوابه بالاسرش قران میزارم خوب میشه 

اره بعضی وقتا

شبا قبل از خواب براش قرآن بخونید، همون آیه الکرسی و چهارقل

سمت دعا نویس و اینا هم نرید

گاهی روزا تو خونه براش اسفند دود کنید و روش نمک بریزید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
پیش هرکسی که نمیشه رفت. یه قران بزار بالاسرش. صدقه براش بنداز. دعواش نکن. نزار تو روز بترسه. شب براش ...

چون شبا دور میخوابه نمیتونم آیه الکرسی اینا بخونم بعدا بیدار میشه میخونم بهتر میشه

یا امام حسین بی بی شوهرم خیلی دستش تو دعاست

این مشگلات جزئی با دعا حل میشه چون تمام ایات قرآنه

الکی بچتو به داروهای روانپزشک ها عادت نده گلم

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
شبا قبل از خواب براش قرآن بخونید، همون آیه الکرسی و چهارقلسمت دعا نویس و اینا هم نریدگاهی روزا تو خو ...

عزیزم دعا نویسی که ایات قران رو تکرار میکنه عالیع

من خودمم اصلا اعتقاد نداشتم کلی الان فقط به این پیر مومن شهرمون اعتقاد دارم ترس بچه ها کلا از بین رفت

شبا قبل از خواب براش قرآن بخونید، همون آیه الکرسی و چهارقلسمت دعا نویس و اینا هم نریدگاهی روزا تو خو ...

منظورم اینه روی اسفندی که دود کردید نمک بریزید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چون شبا دور میخوابه نمیتونم آیه الکرسی اینا بخونم بعدا بیدار میشه میخونم بهتر میشه

ینی چی دور میخوابه!؟ شما ایة المرسی را از هرجا بخونی حافظ بچه ات میشه. من منظورتو متوجه نشدم. میزاری یه دور غذاب بکشه بعد براش میخونی!؟ قران بزار بالا سرش 

عزیزم دعا نویسی که ایات قران رو تکرار میکنه عالیعمن خودمم اصلا اعتقاد نداشتم کلی الان فقط به این پیر ...

بله منظورم اون دعا نویس ها نیستن

ولی تشخیص این دو تا از هم فکر کنم راحت نباشه ، مگه این که مطمئن باشن اون شخص دعا نویس قرآنیه

بله منظورم اون دعا نویس ها نیستنولی تشخیص این دو تا از هم فکر کنم راحت نباشه ، مگه این که مطمئن باشن ...

خوب من مطمئنم که به خانوم معرفی کردم گلم