2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 72 پست
خواهشا نگيد نابارورى وجود نداره اين فقط در حد شعاره براى منى كه ١٥ ساله از اين دكتر به اون دكتر كردم ...

ببین بستگی داره تا چه حد راضی باشی،ببین الان تخمک اهدایی،اسپرم اهدایی،جنین اجاره ای ووو

خب ولی یسری اینا قبول ندارن،اگه اونجوری فکر کنی،بله وجود داره

من خودم ديگه بچه نميخوام 

يجورايي بدون بچه بهتر و راحتتر ميتونم زندگى كنم 

ولى همسرم دوست داره و اين برام سخته كه فكر ميكنم براش عذابه با اين موضوع كنار بياد و من يجورايي عذاب وجدان دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهشا نگيد نابارورى وجود نداره اين فقط در حد شعاره براى منى كه ١٥ ساله از اين دكتر به اون دكتر كردم ...

دقیقا گل گفتی طرف بیست دفعه آی وی اف کرده همشون منفی شدن حتی رحم اجاره ای و جنین اهدایی گرفته بازم بی نتیجه بوده فقط کافیه یکسر به مراکز درمانی بزنن میبینن که جای درمان فقط تبدیل شدن به مراکز پول تیغ زدن و اصلا براشون مهم نیست که توعه بیمار نتیجه بگیری یا نه 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببین بستگی داره تا چه حد راضی باشی،ببین الان تخمک اهدایی،اسپرم اهدایی،جنین اجاره ای وووخب ولی یسری ا ...

ولى ديگه اونجورى از يه جهاتى داز نظر ژنتيكى بچه خودت نيست

ترجيحا برن از بهزيستى بچه بگيرن بهتره تا اينهمه مشقت 

دقیقا گل گفتی طرف بیست دفعه آی وی اف کرده همشون منفی شدن حتی رحم اجاره ای و جنین اهدایی گرفته بازم ب ...

دقيقا 

خدا نگذره از دكترا 

١٥ ساله از اين دكتر به اون دكتر 

با جديت ميتونم بگم يكيشون دلسوز نبوده 

همشون فقط دنبال منفعت و سود خودشون هستن 

خدا ازشون نگذره 

ولى ديگه اونجورى از يه جهاتى داز نظر ژنتيكى بچه خودت نيستترجيحا برن از بهزيستى بچه بگيرن بهتره تا اي ...

خب بله،میگم که دیدگاه ها متفاوته،ولی مثلا زنی دیدم که خودش مشکلی نداشته،وترجیحشون این بوده حداقل اون طعم مادری بچشه یا بالعکس حداقل نطفش از مرد باشه ووو

دیگه هرکس دیدگاهی داره،

من يك سرى ديگه جنين فريز دارم 

يكبار ديگه انتقال ميدم

مثبت و منفى براى هميشه پروندش رو ميبندم براى هميشه

چه استرسا و عذابايي كه نكشيدم 

ديگه كافيه 

من الان ديگهاصلا برام بچه داشتن اهميتى نداره تنها ناراحتيم از جانبه همسرمه كه موندم چيكار كنم 

در صورتى كه غير مستقيم بهش پيشنعاد جدايي هم دادم ولى ميگه بچه برام مهم نيست و منم بچه نميخوام و ... 

ولى من كه ميدونم تو دلش چى ميگذره 

گاهى به سرم ميزنه خودم اقدام كنم براى جدايي !!!!! واقعا موندم 

من يك سرى ديگه جنين فريز دارم يكبار ديگه انتقال ميدممثبت و منفى براى هميشه پروندش رو ميبندم براى همي ...

انشالا خیره،واقعا اگه قسمت نشد تهش بچه از مرورشکاه،یکی از همکاراهم تا۴۰سالگی تلاش کرد،بعدش رفت پرورشگاه،باتوجه به سنش دختر۶ساله بهش دادن،تمام دنیا همکارم وهمسرش شده،اابته الان ۱۳سالشه فک کنم

عزیزم اصلا ناامید نشو شوهر منم ازواسپرم بود ازوقتی به دنیا اومده بود دکترا گفته بودن کلا اسپرم نداره و بچه دار نمیشه دوران نامزدی رفتیم دکتر بازم بهمون گفتن جنین اهدایی بگیرین من کلی گریه کردمو ناامید بودم بعد عروسیمون رفتیم یه دکتر دیگه گف ای وی اف کنین البته ازمایشش صفر بود و فقط توازمایشگاه اونجایی که ای وی اف میکرد یکی دوتا اسپرم پیدا میکردن خلاصه من تخمک کشی کردم ولی گفتن اسپرم پیدا نشد تا چند ساعت رو نمونه اسپرم کار کردن اخرش دوتا پیدا کردن جنین سه روزه انتقال دادن و منفی شدم و دوباره تخمک کشی کردم ولی تخمکام پوچ بود بااینکه مشکلی نداشتم

بعد رفتم یه شهر دیگه باهمین عرق و ژل رویال اینا تقویتمون کرد و رفتم مشهد برا ای وی اف حدودا یه سال بعدش و دکتر روز اول فرستاد برا ازمایش و بازم صفر بود گفت روز تخمک کشی بیوپسی میکنیم ولی دارو دادتاروز تخمک کشی برا همسرم ...روز تخمک کشی به زور گفتن باید اول ازمایش بدین بعد بیوپسی بشه هرچقدر گفتیم صفره قبول نکردن و ازمایش داد همسرم مارو صدا زدن گفتن اسپرم باکیفیت تو نمونه به اندازه کافی هستش نیازی به بیوپسی نیس خلاصه انتقال دادن برام و الان مثبت شدم خداروشکر 

اصلا ناامید نشو حتما از امام رضا بخواه دست خالی راهیت نمیکنه و دکتر خوب پیدا کن هرجایی بدنتونو نابود نکنین

انشالا خیره،واقعا اگه قسمت نشد تهش بچه از مرورشکاه،یکی از همکاراهم تا۴۰سالگی تلاش کرد،بعدش رفت پرورش ...

اره منم در شرف ٤٠ سالگى هستم 

اگر اينبار نشه 

ديگه تمام تمركز رو ميزارم رو ادامه زندگيم و ذره اى به بچه فكر نميكنم 

قبلا دوست داشتم ولى الان اگر فقط خودم بودم هيلى وقت پيش ولش ميكردم 

اين يكبارم فقط براى دل همسرم انتقال ميدم بعد از اون ديگه براى هميشه ميبندم اين پرونده قطور رو