خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نیستن ولی درک دارن آمار دارن امید به زندگی و طول عمر رو اطلاع دارن
اگه خدا بخواد ۱۰۰ سال
نگران نباش 😘
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
فقط باید داروهارو مرتب خورد و روحیه و زندگی سالم و معمولی رو داشت. پرهیزات غذایی ک دکتر میگه هم رعایت کنن...
ن اینکه کز کنن ی گوشه و همش فکرای بد بزنه ب سرشون
همون روال زندگی عادی باشه فرقی با بقیه ندارن
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
انشالله زیاد عمر میکنه اگر سبک زندگیشو عوض کنه حرص نخوره استرس نداشته باشه الکل و قلیون و مخدر (اگر مصرف داشته)کامل قطع کنه به اندازه و مناسب و درست غذابخوره احتمال اینکه سالمندی طولانی و امنی داشته باشه زیاده مثل بقیه مردم
کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر پایان یافت؟