2777
2789
عنوان

ترجیح میدین خواهر شوهر داشته باشین یا برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 107 پست
ان شاالله به حق همین ساعت زندگیت سراسر آرامش باشه

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم با دعای قشنگت لبخند خوشحالی رو لبام اومد ...ان شالله خودتونم زندگیتون پر از ارامش و سلامتی و شادی باشهه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خیلی دوست داشتم بهش بگم حیف فامیله🤦😂اخی عزیزم ایشالله بهم برسین(یعنی ازدواج کنین😂)❤️

من خیلی قبل ترها میشناختمش

بعد نمیدونم چی شد دیگه پیام ندادیم. انگار جدی نبود اصلا

بعد از سالها سه مرتبه خوابش رو دیدم

شمارش رو هم نداشتم

فقط همون سالهایی که با هم بودیم شماره های گوشیم رو توی ایمیلم ذخیره کرده بودم یعنی میگم این دیگه فقط کار خدا بود. اگرنه هیچ جوره پیداش نمیکردم

از اونجا بعد از 4 سال پیداش کردم

اولم صحبت معمولی میکردیم بعد یک هفته گفت دوستت دارم. دیگه با همیم

تو هم از ریپلای استوری شروع کن. شاید زود متاهل شدی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
وااای خانم زیتون پرورده گللل😂قربونت برم خواهر شوهرات اذیتت کردن به خودم بگو تیکه تیکشون میکنم😂❤️

نه😂❤️

با بزرگه خوبیم

کوچیکه هم باهام اوکی نبود،الان بی تفاوته😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من خیلی قبل ترها میشناختمشبعد نمیدونم چی شد دیگه پیام ندادیم. انگار جدی نبود اصلابعد از سالها سه مرت ...

آخ عزیزم چی بگم که من ایدیشو دارم تلگرامشو دارم عکس و فیلماشو دارم ولی خودشو نمیتونم داشته باشم 🥺

نمی‌دونی چی میکشم 

میترسم ازم خوشش نیاد بره تو کل فامیل پخش کنه 

خوانودمم یکم مذهبین حساسن

هیچکدوم

من اگر بخوام دوباره ازدواج کنم با یه بی خانمان ازدواج میکنم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
هیچکدوممن اگر بخوام دوباره ازدواج کنم با یه بی خانمان ازدواج میکنم

سیسی🥺😂چه همه دلشون پره خدایی نمی‌دونم چرا آنقدر همه بی‌رحم شدن 

الان همه شاکی بودن دلم گرفت واسشون☹️

آخ عزیزم چی بگم که من ایدیشو دارم تلگرامشو دارم عکس و فیلماشو دارم ولی خودشو نمیتونم داشته باشم 🥺نم ...

اصلا حرف احساسی و منظور دار نزن اولش

مثلا اگه استوری میذاره یک حرف معمولی بزن یا خنده دار. اصلا احساسی حرف نزن.

اگه خوشش بیاد از تو، خودش ادامه میده

اگرنه تو خودتو ضایع نکردی

اصلا هم تا مدتی نشون نده دوستش داری. ببین واقعا میخوادت یا نه.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اصلا حرف احساسی و منظور دار نزن اولشمثلا اگه استوری میذاره یک حرف معمولی بزن یا خنده دار. اصلا احساس ...

قربونت برم من که بالاخره یکی بهم دل و جرات داد

یکساله الاف شدم 

همین فردا به امید خدا میرم ببینم چی میشه 

شما ام مارو دعا کن🥺❤️

سیسی🥺😂چه همه دلشون پره خدایی نمی‌دونم چرا آنقدر همه بی‌رحم شدن الان همه شاکی بودن دلم گرفت واسشون☹ ...

والله من بی رحم نیستم 

اوناهم آدمای خوبین ولی در حق من خیلی بدی کردن من جز خوبی کاری درحق کسی نکردم نمیدونم شاید تقصیر خودم بوده خیلی سواری دادم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
قربونت برم من که بالاخره یکی بهم دل و جرات دادیکساله الاف شدم همین فردا به امید خدا میرم ببینم چی می ...

از ته دلم دعا میکنم با پسری که دوستش داری، اگه خوشبخت میشی و بهت احترام میذاره خیلی زود ازدواج کنی