2777
2789

بنظرتون این خیانت نیس،وقتی میدونه من ببینم ناراحت میشم چرا اینطور میکنه شبو تا صبح گریه کردم همیشه به من میگه خیالت تخت من با هیشکی گرم نمیگیرم ولی شب احساس کردم همه ی حرفایی که تاحالا بهم گفته دروغه از حرصم زنگ‌زدم به اون دختر هر چی که خنکم میکرد بارش کردم،چیکار کنم بهش صدبار گفته بودم اگه ببینم صمیمیتی بینتون هست زندگیمون تموم میشه ولی اون کار خودشو کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی دلت میخواد ازت پنهان‌کاری بشه

چرا انقدر حساس هستی

تبریک تولد چقدر مهمه که بخاطرش گریه کنی و انقدر سخا بگیری که همسدت پنهان کاری کنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اوه چقدر بد 

الان سر کارش خیلی بد میشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

همسر شما تولد اون دختر رو تبریک گفته که به نظر چیز عادییه اگر جمع یکم صمیمی باشه و هی تاریخ تولدشو گفته باشه؛ بعد شما زنگ زدی به دختره هرچی از دهنت دراومده گفتی؟

تازه همسرت هم پنهان کاری نکرده.

الان میدونی چقدر ممکنه برای محل کار همسرتون بد شه؟

حساسی دختر ، خیلی حساسی.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

همسرت تبریک گفته، اون خانوم چه خطایی کرده که باهاش تماس گرفتی؟

اگه هم خبری نبوده بعد از این آبروریزی منتظرش باش

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔