kimiaaoo_ مدیر عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 303 عنوان ترجیح میدین خواهر شوهر داشته باشین یا برادر شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 107 پست الان دیدم یکی تو اینستا نوشته بود بردار شوهر داشتن یه نعمته واسم سوال شده مگه چه فرقی با خواهر شوهر داره😂 دیروز | 04:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلطاندلها عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 127 واییییییییییییییییییییاعتماد به نفس گرفتم منفکر کنم میخوای برای داداشت حرم سرا باز کنی عشق یکی زهرا یکی سه قدم تا پایان
kimiaaoo_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 303 والا من دوری میکنم اونـــــاوسط زندگیم خودشونوهی جامیـــــــدن درکت میکنم خداییخدا بهت صبر بده از این خاله زنکا واقعا اعصاب میخواد ❤️
zahra1994 عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 5142 یعنی هنوز ازدواج نکردی ؟بهتر خاله عشقه عمه چیه😂 نه بابا گردن گیرش خرابهتو ازدواج کردی؟ ***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
kimiaaoo_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 303 والا منم موندم حالا مثلا اعتبار جمع کردن جلو یه پیرزن پیرمرد که پس فردا تو گور خاکن چه ترزشی داره ... دلت خونه معلومه😂❤️ببین بقول خودت اون پیر مرد پیر زن که میرن تهش تو خاک پس تو بیخیال باش به فکر خودت باش بزار جاریت انقد بماله تا سکته کنه😂
آمیی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 1222 عزیزم بمیرم 😂😂❤️چه شانس بدی داشتی شما قطع ارتباط کن خودتو راحت کنباز جاری های مامان من ماری هستن و ... قط رابطم الان خیلی وقتهه
mamani_arsha عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 6197 عزیزم نزار بچت با خواهر شوهرت تنها باشه اصن رفت و امداتو کم کن بخدا این اخلاقا بمونه تو سرش هیچ جوره ... متاسفانه شرایط زندگیم جوریه که بچه هام فقط عمه هاشونو میبینن. این یکی رو بیشترشهر غریبم و خونه خواهرشوهرم نزدیک خونه ماست.
kimiaaoo_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 303 نه بابا گردن گیرش خرابهتو ازدواج کردی؟ بمیرم😂❤️نه بابا من یه بدبخت سینگلم که به کسی که هنوز تو زندگیم نیست تعهد دارم همه رو زد میکنم 🤦😂
آمیی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 1222 متاسفانه شرایط زندگیم جوریه که بچه هام فقط عمه هاشونو میبینن. این یکی رو بیشترشهر غریبم و خونه خواهر ... منم نزدیک برادرشوهرمم حاضرم خونم مفت بفروشم فقط برم از پیششون و بچه هام مث بچه هاش نشن و حرف تو دهنشون نذارن
zahra1994 عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 5142 عشق یکی زهرا یکی اینطوری میگی که من میمیرم از خوشحالی؟کی میاین عروستون رو ببرین؟ ***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
kimiaaoo_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 303 متاسفانه شرایط زندگیم جوریه که بچه هام فقط عمه هاشونو میبینن. این یکی رو بیشترشهر غریبم و خونه خواهر ... ببین مراقب بچت باش سعی کن یه راه حلی پیدا کنیخدا بگم چیکارشون کنه عروس غریب گیر آوردن🤦
zahra1994 عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 5142 بمیرم😂❤️نه بابا من یه بدبخت سینگلم که به کسی که هنوز تو زندگیم نیست تعهد دارم همه رو زد میکنم 🤦😂 کراش داری رو کسی؟بابا بهش بگومن خودم به عشقم گفتم ***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلطاندلها عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 127 اینطوری میگی که من میمیرم از خوشحالی؟کی میاین عروستون رو ببرین؟ اصلا بدلم افتادی اجازه بدی داداشم بیاد غلامیتونو بکنه سه قدم تا پایان
zahra1994 عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 5142 اصلا بدلم افتادی اجازه بدی داداشم بیاد غلامیتونو بکنه داداشت تا مشهد میاد؟ ***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
mamani_arsha عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 6197 منم نزدیک برادرشوهرمم حاضرم خونم مفت بفروشم فقط برم از پیششون و بچه هام مث بچه هاش نشن و حرف تو دهنش ... ان شاالله به حق همین ساعت زندگیت سراسر آرامش باشه
kimiaaoo_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 303 کراش داری رو کسی؟بابا بهش بگومن خودم به عشقم گفتم آره خیلی دوست داشتم بهش بگم حیف فامیله🤦😂اخی عزیزم ایشالله بهم برسین(یعنی ازدواج کنین😂)❤️