2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 18599 بازدید | 207 پست
گلم فقط همتون مخالف نشینتو بهش بگو من طرف توام. ولی بیا مردونه بسنجیم خوبه یا نهاگه خوب بود من خودم ...

من هنوز حرف نزده ب مامانم گفته ک بهش بگو حق دخالت نداره ها🤐

لطفا لایک نکنید .سپاس
مامانم داره همین کارو میکنه دقیقا ‌.منم ک کلا سکوت کردم .ولی قشنگ معلومه قراره بدبخت شه

من باشم اتفاقا اشتیاق نشون میدم و اصلا ازش بدی نمیگم 

ولی عقد رو دیرتر میندازم و رفت آمد رو زیاد میکنم تا کامل طرفو بشناسیم 

شاید این وسط طرف کاری کرد و خود برادرت منصرف شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم مجردم بخدا خواستگار اومده مودب نشستم .هیچ کدوم از کارای این دخترو نکردم .دارم شاخ در میارم . ...

قبول دارم دخترای اون منطقه پررو و بشدت زرنگن . حتا خودشم این قضیه رو قبول دارن 

"🤍"                      

جو گرفتش

ولی حتما یک دعانویس برین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
احتمالا مدت کمی نیست که باهمن

میگه ۶ ماهه.ولی جوریه انگار ۵۰ ساله ازش بچه داره .خیلی پروعه دختره بخدا خیلی .از شرکت کارت هدیه ب مناسبت روز مادر هر سال میدن. دختره کارا هدیه رو هم گرفت امسال 

لطفا لایک نکنید .سپاس
مامانم داره همین کارو میکنه دقیقا ‌.منم ک کلا سکوت کردم .ولی قشنگ معلومه قراره بدبخت شه

حالا که بهتون آدرس نمیدن بنظرم به بهونه تحقیقات به داداشتون بگید رفتید تحقیق منتها چیز خوبی دربارشون نمیگفتند اصلا مشکوک میزنن

یا خداااا 

خدا به دور کنه همچین دختری رو ازتون 

برادرت خیلی سرخود کار کرده خدا بهش عقل بده 

برید و از همه اونهایی که دم در نشسته بودن سوال کنید 

اتفاقا تو تحقیقات محلی یا شغلی خیلی چیزا میشه فهمید حتما تحقیق کنیدو بهونه بیارید عقد رو عقب بندازید 

اره دیگه نخوندی مگه پست اولمو ؟؟؟؟گفتم دقیقا ما هم ناراحت بودیم و حرص می‌خوردیم بعد که ازدواج کردن د ...

نه گلم ندیدم ببخشید

واقعا شانس اوردین

ازدواج واقعا شانسه خیلی ها رو اول جو میگیره. میخوان گربه رو دم حجله بکشن.

خیلی هام توی خواستگاری مظلومن بعدا مار میشن   

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
داداشم با ماشین برد .مامانم مجدد گفت چرا آدرس پیامک نکردن پس .گفت آره یادشون رفته ‌

ببین اون یکی برادر من پزشکه 

یه مدت با یه دختری دوست شد و گیر داده بود من باهاش ازدواج میکنم 

دختره یه بار جدا شده بود و بچه هم داشت که حالا من به شخصه زیاد این قضیه برام مهم نیست ولی رفتارش خیلی بد بود 

چند بار بیرون رفتیم با هم حس کردم اصلا نرمال نیست و انگار فقط میخواد برادرمو تیغ بزنه 

اصلاااا ازش بدی نگفتیم به برادرم 

یه مدت رفت آمد کردیم باهاشون 

یه روز برادرم فهمید طرف با کس دیگه هم همزمان دوسته و دیگه اسم دختره رو نیاورد شکر خدا

میگه ۶ ماهه.ولی جوریه انگار ۵۰ ساله ازش بچه داره .خیلی پروعه دختره بخدا خیلی .از شرکت کارت هدیه ب من ...

ولی معمولا دختر پسرا این مدت باهم بودنو دروغ میگن یسریام اصلا نمیگن

معلوم نیست چند وقته واقعا باهمن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲