2777
2789
عنوان

به نظرم متن خوبی بود (مخصوص مجردا)

110 بازدید | 8 پست

سلام.. یه پیام تو چنل دیدم این شد که این متن رو تایپ کردم

نمیدونم از چه طریقی وارد چنل شدم گاهی اخر شب پیامارو میخونم، یه پیام توجهمو جلب کرد یه کاربری نوشته بودن«بنظرم بهترین نوع ازدواج سنتی هست و..»

خواستم بگم تو این ۶  سال دوران کاری وکالتم هیچکس مطلق پیدا نشد بگه چون ازدواجم سنتی بود خوب/بد یا چون ازدواجم با اشنایی قبلی بوده الان خوب/بد

همه چیز نسبی هست، تو همه روابط اختلاف عقیده، مشکلات مالی و اقتصادی، دخالت دیگران و هزاران مشکل دیگه هست

نـوع رفتار ادما تو دوران بحران هست که یه رابطه رو نجات میده

ازدواج تو سنین پایین، خواستهای نامعقول، روابط ازاد که منجر به روابط خارج از ازدواج میشه، اعتیاد و هزاران مورد دیگه توی ازدواج موفق /ناموفق موثره.

دخترای عزیز بخاطر فرار از محدودیت خانواده ازدواج نکن

پسر بزرگوار صرفاً بخاطر عشق و عاشقی ازدواج نکن

مسولیت ازدواج سنگینه

ان شاءالله همه اون چیزی که شایسته هستیم رو بدست بیاریم

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

پس با این حس چیکار کنیم؟ منظورم اینه که کسی دوسمون داشته باشه

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورت ازدواج با عشق ؟

نمیدونم 

جدیدا خیلی گریه میکنم خیلی دلم میشکنه از اینکه میبینم کسی دوسم نداره

میدونم خیلی زود درگیر این چیزا شدم

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

نمیدونم جدیدا خیلی گریه میکنم خیلی دلم میشکنه از اینکه میبینم کسی دوسم ندارهمیدونم خیلی زود درگیر ای ...

عزیزم چه بهتر که وارد روابط رل و این چیزا نمیشی باور کن چیزی جز اعصاب خوردی واسه طرف نداره
توی اجتماع هستی ؟ 

عزیزم چه بهتر که وارد روابط رل و این چیزا نمیشی باور کن چیزی جز اعصاب خوردی واسه طرف نداره توی اجتما ...

نه زیاد توی اجتماع نمیرم ، مسیرم از خونه به دانشگاه و برعکسه 

یه نفر رو دوست داشتم فهمیدم متاهله ، خیلی حال بدی دارم ، نمیدونم چمه ، همش احساس کمبود عشق رو دارم

نه زیاد توی اجتماع نمیرم ، مسیرم از خونه به دانشگاه و برعکسه یه نفر رو دوست داشتم فهمیدم متاهله ، خی ...

خب عزیزم به خاطر اینه که زیاد توی اجتماع نیستی یا به استایلی که داری هم اهمیت داره
بعدشم دوست من اعتماد به نفس داشته باش تو میتونی به تنهایی عشق خودت باشی اینکه وارد اینطور روابط نمیشی جزء بهتریناس 

خب عزیزم به خاطر اینه که زیاد توی اجتماع نیستی یا به استایلی که داری هم اهمیت داره بعدشم دوست من اعت ...

وای🥲😭

جدی حالم خوب نیست