2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 18734 بازدید | 207 پست
عزیزم چند ساله متاهل شدی؟ زندگی شهر دور از پدر مادرت خیلی سخته؟عشق منم همشهریم نیستبعد چون پست دولتی ...

۱ سال و ۶ ماه 

برای من سخت نیست چون اصلا وابسته نبودم و نیستم 

اتفاقا همش دوس داشتم فاصله بگیرم از شهرم و خانوادم

کلا هم دیر به دیر میرم آخرین بار ۶ ماه پیش رفتم خونه پدر و مادرم معلوم هم نیست کی برم 

نه من هیچوقت دوست نداشتم تو شهر خودم ازدواج کنم چون یه شهر کوچیکه و همه به طریقی با هم آشنا و فامیلن‌ و سرشون تو زندگی هم و اصلا مورد پسند من نیست اخلاقیاتشون 

هر چقدر هم برگردم عقب بازم همسرمو انتخاب میکنم هم به دلیل اینکه با عشق ازدواج کردم هم شوهرم خیلی اخلاقش خوبه و از لحاظ سبک زندگی و رفتاری مثل همیم و تفاهم داریم

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب میگم ما هم اوایل همین فکرو میکردیم و حرص می‌خوردیم مثلا هنوز عقد نبودن و روز زن بود گفته بود حتما ...

داداشت با کلمه بیلاخ اشنایی نداره که یکبار به دوست دخترش بگه ؟   

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
فقط شما متوجه شدی حرفم چیه.

من حس خوب ازش نگرفتم هفت خطیه واسه خودش ،دختر یکم باید سنگین باشه البته مقصر برادرتون هم هست زیادی رو داده وکار رو تموم شده اعلام کرده که البته به ضررش است

فک کنم تجربه اولش باشه ۳۰ سالشه دختره ۲۸.زبون داره مامانم هنوز نرفته ببینه ورداشته پیام داده روزت مب ...

هرچی با خودم مقایسه میکنم و اطرافیانم

متاسفانه میبینم خیلی زرنگ و پررو هست

فقط از الان مخالفتتونو نشون ندید

یکم اشتیاق ب خرج بدید با سیاست با داداشتون رفتار کنید

ببینید میتونید تاثیری بذارید

از الان نه بگید بیشتر میچسبه ب اونا

من حس خوب ازش نگرفتم هفت خطیه واسه خودش ،دختر یکم باید سنگین باشه البته مقصر برادرتون هم هست زیادی ر ...

دقیفا مشکل همینه .انگار ما هیچ کاره آییم. مامانم میگه اگه ی مورد بتونم ازش پیدا کنم دیگه ادامه نمیزارم بدن.ولی لامصب ن حرف میزنن ن آدرس میدن. حتی مادرم تماس گرفت آدرس رو پیامک کنین نکردن 

لطفا لایک نکنید .سپاس
هرچی با خودم مقایسه میکنم و اطرافیانممتاسفانه میبینم خیلی زرنگ و پررو هستفقط از الان مخالفتتونو نشون ...

مامانم داره همین کارو میکنه دقیقا ‌.منم ک کلا سکوت کردم .ولی قشنگ معلومه قراره بدبخت شه

لطفا لایک نکنید .سپاس
مامانم گفت از سر کوچه داخل رفتنی کلی خانوم نشسته بودن دم در .و اینکه همه نگاه می‌کردند ماشینو پارک ک ...

میدونم عزیزم اکثرا مثل بی بی سی نگاه میکنن 

شما که انقد با تعجب تعریف میکنید نمیدونم چرا داداشتون قبولش کرده بهش بگید فقط خود دختر نیست به محض اینکه نامزد کنه خانواده و طایفه دختر هم هستن سوتفاهم زیاده

"🤍"                      

گلم فقط همتون مخالف نشین

تو بهش بگو من طرف توام. ولی بیا مردونه بسنجیم خوبه یا نه

اگه خوب بود من خودم پشتت درمیام

اما اگه منطقی خوب نبود؛ به حرف من گوش کن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
میدونم عزیزم اکثرا مثل بی بی سی نگاه میکنن شما که انقد با تعجب تعریف میکنید نمیدونم چرا داداشتون قبو ...

من خودم مجردم بخدا خواستگار اومده مودب نشستم .هیچ کدوم از کارای این دخترو نکردم .دارم شاخ در میارم .فقط موندیم چیکار کنیم

لطفا لایک نکنید .سپاس
داداشم ناراحت شده بود از این حرف حتی میخواست نامزدی به هم بزنه ولی بعد ازدواج دیدیم اصلا اونطور که ف ...

یعنی عروستون خوبه؟