2777
2789
من خوندم.. لطفا بگیر

بسیار بد ؛ 

اما راهای بهتری هم در انتظار شما هست،

تا اخرین روز حاجت روایی هرروز ایه ی ۷ سوره ی قمر رو بخونید، چند ثانیه بیشتر زمانتون رو نمیگیره ولی نتیجه ی بزرگی داره💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا خیرت برای منم بگیر فردا مشکل مالیم حل میشه sevda

جسارتا

استخاره برای حاجت روایی

یا برای اطلاع از اینده نیست

استخاره برای اینه که وقتی راجب یه دوراهی خوب فکر کردیم اما بازهم شک داشتیم برای انتخاب و انجام یک کار ، استخاره بگیریم تا به کمک قران یه تصمیم درست داشته باشیم.

اگر به نیتِ دیگه ای جز این استخاره بگیرید جواب استخاره درست درنمیاد.

جسارتااستخاره برای حاجت روایییا برای اطلاع از اینده نیستاستخاره برای اینه که وقتی راجب یه دوراهی خوب ...

بله متوجه شدم ممنون

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
عزیزم من منتظر هستم..🙏

شرمنده، با لایک کامنت متوجه نمیشم باید ریپ میزدید .

ببخش که منتظر موندی ،

جواب استخارت خوب درومد عزیز

با توکل به خدا اقدام کن و در هیچ حالتی خدارو فراموش نکن 

برای ارامش دل هرروز یکبار ایه ی ۱ سوره ی نسا رو بخون💕

بسیار بد ؛ اما راهای بهتری هم در انتظار شما هست،تا اخرین روز حاجت روایی هرروز ایه ی ۷ سوره ی قمر رو ...

از سر خیر خواهی یه کاری انجام دادم ولی ثوابم کباب شد و با واکنش بدی مواجه شدم..از اون روز یک هفته میگذره کاملا عصبی و افسردگی گرفتم.. که چرا گذاشتم یک نفر با ابروم بازی کنه.. کاش نیت خیر من رو میدید 

خوندم عزیزم بگیر.منتظرم

جواب استخارتون بسیار خوب و مثبته ؛ درنظر بگیرید که نباید به اعتراضها توجه کنید کار خودتون رو پیش ببرید.

برای ارامش قلبتون روزی یکبار ایه ی ۴۳ سوره ی رعد رو بخونید چند لحظه بیشتر زمان نمیبره و این چند لحظه ارزش یک نتیجه ی خوب رو داره💕

از سر خیر خواهی یه کاری انجام دادم ولی ثوابم کباب شد و با واکنش بدی مواجه شدم..از اون روز یک هفته می ...

دوبار استخاره گرفتم برات اشتباهاً. چون به نام کاربریا دقت نمیکنم .

توجهت به اولی باشه لطفا💕

جواب استخارتون بسیار خوب و مثبته ؛ درنظر بگیرید که نباید به اعتراضها توجه کنید کار خودتون رو پیش ببر ...

ممنونم ازت عزیزم.نیت کرده بودم طلاق بگیرم خوبه یا بد.این هفته دادگاهمونه.حالب بود برام ک خوب اومد!!!!

ممنونم ازت عزیزم.نیت کرده بودم طلاق بگیرم خوبه یا بد.این هفته دادگاهمونه.حالب بود برام ک خوب اومد!!! ...

گاهی جدایی بهتر از کنار هم بودنه.

طلاق رو خدا منع کرده اما نه در شرایط ضروری . اینجور مواقع خیلی ام خوبه چون از گناهان احتمالی جلوگیری میکنه.