2777
2789

الان یه خانمی تاپیک زده حالم از زن‌های ضعیف بهم مبخوره و 

همش میگن شوهرم کتکم زد و بهم خیانت کرد و … 

اولا عزیزم تو شرایطشون نیستی ؟؟ اگه بودی این طوری نمیکفتی 

دوما شاید هم تو شرایطشون قرار گرفتی و تونستی شوهرت رو فیتیله پیچ کنی خب آفرین 

ولی دلیل نداره به بقیه بگی اوق 

باید به اون زن‌های کثافتی بگی اوق که اصلا براشون فرقی نداره طرف زن داره و می‌رن با مرده میخوابن می‌رن تیغش میزنن و تازه می‌رن پی دعا گرفتن که بتونن زندگی یارو رو بازم داغون کنند 

مثلا اون زن بیچاره ای که بهش خیانت شده نهایت مهریه رو اجرا میگذاره خب قسطی میکنند آخرش ولی اگه بچه داشته باشه چکار کنه ؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه عقلم خوب چیزیه

ولکن بابا 

نگا منم از زنای ضعیف خوشم نمیاد ولی از زنایی که توانایی شو دارن و کاری انجام نمیدن 

ولی خب زنایی هم هستن که واقعا شوهراشون اجازه نمیده پس به نظرم اینا حق ندارن بعد ازدواج تازه یاد لجبازیاشون بیوفتن 

اما به قول تو عقلم خوب چیزیه ،ادم باید حزفشو مزه مزه کنه بگه

میخواستم تاپیک بزنم حوصله اشونداشتم شمازحمتش وکشیدین ولی بادیدن تاپیکش دلم شکست😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
میدونی ندیده خیلی به دلم نشستی و دوست دارم

فدایت عزیزمی ممنونم 

اخه من خودم مجرد بودم بخدا تو تیپ و قیافه و سطح سواد کسی به گرد پام نمیرسید جوری خودمم بدبخت کردم که فقط تقصیر خودمه الان مادر ۲ تا بچم بگذار برم ؟؟؟ اونا هم بدبخت تر از این میشن 

عزیزم اینکه خیانت بشه یا نشه دست ما نیست اوکی

ولی اینکه با خفت و خاری به زندگی ادامه بدیم یا مستقل بشیم و جدا بشیم که دیگه دست خودمونه، نیست؟؟؟!!! 

با توهین کردن مخالفم اما نظر منم باهاش یکیه 

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

خاک توسر زنی که  هم نوع خودش رو شماتت کنه

ببین جات اینجاست🚽

که تو موقعیتی ک نبودی داری نظر میدی و نطق میکنی

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
میخواستم تاپیک بزنم حوصله اشونداشتم شمازحمتش وکشیدین ولی بادیدن تاپیکش دلم شکست😔

خیلی بخدا خیلی شکستم 

آنقدر مجرد بودم مغزور بودم نگاه زمین نمیکردم 

الان آسمون نمی‌دونم چه رنگیه 

ولی دل کسی رو نشکستم ولی نمی‌دونم چرا آنقدر خدا دلم رو خورد میکنه