2777
2789
عنوان

خانمی که میگی حالم از زن‌های ضعیف بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 110 پست

درست میگی ولی بعصی خانما دیگه زیادی ضعیفن خودشون قبول دارن باید تو سری بخورن ،امروز مثلا یه تاپیک دیدم طرف شوهرش خواب مونده بود باهاش دعوا کرده بود خود خانم قبول داست با اینکه تا صبح چند بار بچه شیر می‌داده ولی وظیفه ش بوده شوهرشو  بیدار کنه خب این زن نشون میده ظلم پذیره خودش هیچ تلاشی نمیخواد بکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من با اون خانوم موافقم تایپکشو ندیدم اما واقعا از اینایی ک میان چس ناله میکنن بیزارم 

به خودتون بیاین شرایط چیو ندارین دقیقا یعنی زندگی کردن بدون شوهر انقدر سخته ک این حجم از حقارت رو باید تحمل کنین 

یه نگاه بندازین به دهه هشتاد ک چجوری پای حقشون وایستادن و کسی نمیتونه بهشون زور بگه 

چرا اخه چرا اینقدر ضعیفید ک یه بی شرف شمارو کتک بزنه و یا بهتون خیانت کنه و شما جیک نزنید مگه قراره چند بار به دنیا بیایید فکر جوونی باشید ک داره میره پس فردا سنتون میره بالا و شما و یه جسم پیر ک جوونی نکرده میمونید

کار کنید پول در بیارید تا زیر بار هیچ خری نباشید پولی ک در میارید رو خرج زنانگی و خودتون کنید نه بقیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستی دارم شاغله بادرامدبالاخانوادشم پشتش هستن   امروزطلاق بگیره فرداخواستگارداره امادوتابچه داره میگه بخاطربچه هام طلاق نمیگیرم که فردااسیرزن پدریاشوهرمادربشن وازطرفی نمیخوام بچه هام بچه طلاق بشن وروسرنوشتشون اثربذاره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دوستی دارم شاغله بادرامدبالاخانوادشم پشتش هستن امروزطلاق بگیره فرداخواستگارداره امادوتابچه داره می ...

دقیقا منم همین رو میگم من خودم که مادر بچه هام هستم بعضی وقتها حوصله شون رو ندارم دلم می‌خواد بگذارم برم بعد مثلا خدای نکرده کسی دیگه دلسوز میشه ؟؟ حرف منم اینه 

درست میگی ولی بعصی خانما دیگه زیادی ضعیفن خودشون قبول دارن باید تو سری بخورن ،امروز مثلا یه تاپیک دی ...

اره اینکه دیگه از حق خودت هم کوتاه بیای خیلی سخته 

من اگه شوهرم بهم بگه چرا خواب موندم ؟ بهش میگم تو تا ۴ بیداری میموندی تا صبح من بیدارت کنم دیگه هیچی نمیگه 

چند بارم اتفاق افتاد خودش بلند شد رفت مگه من چقدر جون دارم؟

بهش گفتم این بچه ها رو از خونه بابام نیاوردم که قهر کنی 

اره الان یه خطا بکنه که بفهمم قلم پاهاش را خورد میکنم 😂😂 چندوقت پیش یه بحث شدید بینمون شد و من کار ...

دقیقا متاسفانه زنی که خیانت دیده باشه با بهش ظلم شده باشه اگه قوی باشه دیگه اون رفتار سابق رو ادامه نمیده 

و مرد هم حتما متوجه میشه 

من تا قبل این شوهرم میگفت با دوستام میرم بیرون بهش زنگ نمیزدم میگفتم راحت باشه 

الان تا سر کوچه خودش ۳ بار زنگ میزنه رسید خرید نوشتم میذه با ساعت