2777
2789
بچه دارم سه تا.دیکه نمیخام بیارم بخاطر همون میترسم.رابطه که میخام فقط استرس باردار شدن میترسم

یکم شوهرت روی خودش کار کنه طبیعی جلوگیری کنه 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
خدا حفظش کنه تو دلی نازتو.مال من ده ساله ست آخه آیودیم

منم ده ساله است . الان سال هفتمه.  نه از جاش تکون خورده بود نه چیزی

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم۳۶ سالمه،۹ ساله ازدواج کردم،طبیعی جلوگیری میکنیم،بچه هم ندارم چون بچه دوست نداریم،واسه همین ب ...

شاید شما طبیعی باردار نمیشید ما که اصلا رابطه طبیعی نداریم چون هر دفعه طبیعی شد باردار شدیم یا عقب انداختیم همش استرس  

فقط  این چند سال که کاندوم بود خیالمون راحته ولی به قول اسی مصنوعیه انگار پلاستیک دیگه چاره ای نیست 

آمپولای یک ماهه هم عوارضش کمتره از بقیه آمپولا اونم من چاق شدم خیلی وریزش مو شدید گرفتم چند نوبت زدم 

وای نگوووووو.ترس افتاد به جونم یه پسر هشت ساله دارم دیگه بچه نمیخوام.علتش چی بود پس؟چرا حامله شدی؟

دکترا هیچ دلیلی براش پیدا نکردن چون هنوز که هنوزه یه ذره هم از جاش تکون نخورد.

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت