یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
نه عزیزم اگه اونا به صورت طبیعی اونجوری هستن تو چرا بخوای خودت رو شبیه اونا کنی بنظدم خودت رو دوست داشته باش همسرت شما رو بااین اندام پسندیده پس خودتون رو درگیر این عمل های پرریسک نکنید.
جدیدا خیلی ترند شده و میگن جواب میده اینکه هر روز دانه چیا بخوری تا یکی دوماه دوسایز سینه هات بزرگ تر میشه
زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر انشاءالله 🇵🇸🇵🇸
چقدر ما زنها اعتماد به نفسمون پایینه پس چرا مردها هر ایرادی دارن هیچوقت به فکر برطرف کردنش نیستن کاش خودمون رو همینجور که هستیم دوست داشته باشیم تا شوهرامون هم همینجوری باشن نسبت بهمون