2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی احمقه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 25 پست

تا بوده همین بوده همیشه اونی که بسازتره توسری خور تره مثل خودم. اونی که ولخرجه میگن لیاقت داشته. این همه با همه چیز شوهرم ساختم نخوردم نخریدم. تو بدترین شرایط بودم. تو بدترین خونه ها باهاش زندگی کردم خانوادش هر جا نشستن هنوز دارن میگن زنش زن زندگی نیست میگن اینا همه تقصیر زنشه😐 حالا که با خیانتش هم دارم زندگی میکنم😓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقدر روش زیاده که تازه میگه مردم پدرزنشون توجیبشون پول میزاره

مردم خیلی کارا میکنن

توام مقایسه ش کن

مردم ماشین میندازن زیرپای زنشون

مادرشوهر پدرشوهر قربونشون میرن

مردم زندگی شاهانه دارن

همیشه مسافرت تفریح عالی دارن

سفر خارجی میرن

فقط پول تو جیبی از پدرزن میبینن؟ 

والا من بابام سلامت باشه

تاحالا پول ب داماد نداده

3تا داماد هم داره 

تا بوده همین بوده همیشه اونی که بسازتره توسری خور تره مثل خودم. اونی که ولخرجه میگن لیاقت داشته. این ...

ایشالا خدا سر راهشون بزاره  اونجوری که تو رو قضاوت کردن 

بشین تماشا کن 

پیج آشپزی من 
دقیقا همین میشه اونوقته که میان پشت سر تو نماز میخونن

خداییش روزایی بود تو یخچال خالی بود روزایی بود یه لباس درست حسابی نداشتم بپوشم یه جفت کفش خوب نداشتم با بی پولیاش سر کردم هی صبر صبر صبر که یه روزی درست میشه ولی خانوادش همش زخم زبون میزدن جلو روی خودم میگفتن تو زن زندگی نیستی برو ببین زنای دیگه پدر مادرشون برای دامادشون خونه هم خریده برو ببین خرج خونشونم بابای دختره میده تو زن نیستی بعد میگفتن ما هم فقط وظیفه داریم به زندگی دخترمون برسیم. منم هیچی نمیگفتم فقط شنونده بودم. یخچال خواهرشوهرم از بالا تا پایین پر میکردن تو خونه خریدن کمکشم کردن. الان دیگه پشت سرم همینا رو میگن ولی همه هم طرف منو میگیرن جواب اونا رو میدن😂

خداییش روزایی بود تو یخچال خالی بود روزایی بود یه لباس درست حسابی نداشتم بپوشم یه جفت کفش خوب نداشتم ...

چقدر وقیحن 

بسپار به خدا خوب بلده دهنشون رو سرویس کنه

پیج آشپزی من