حدود پنج ماه پیش تو هواپیما یه آقایی کنارم نشسته بود، تا خود تهران گرفتمش به حرف. شماره شو داد ک برای یه موضوعی اگر لازمم شد بهشون پیام بدم و راهنمایی بگیرم (که منم لازمم نشد و پیام ندادم)... بعدم چمدون مو برام گرفت از اون قسمت بار (همونجایی که چمدون ها توی ریل میاد بیرون)... الان فکر کردم با خودم شاید پسر خوبی بوده باشه و خودش یه کیس ازدواج باشه... بهش تو تلگرام پیام دادم و سال نو میلادی رو تبریک گفتم و ازشون برا چمدونم تشکر کردم... بنظرتون حیلی تابلو عه؟ هنوز سین نکرده پیامم رو... پاک کنم یا بزارم باشه؟ آخه موقع سند کردن پیام صبر اومد (عطسه کردم) و ب دلم بد اومده یکم....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه بابا پرروو باشبگو چون پرواز سوار شدم یاد اون روز خودمون افتادم
اخه دروغ نمیخوامم بگم ب این بزرگی...
از اونروز ب اینور حتی سوار اتوبوس نشدم چ برسه ب هواپیما... همش خونه ام... براش نوشتم کانتکت هامو نگاه میگردم یادت افتادم.. حقیقتا هم با دوستم حرف میزدم راجبش دیشب یادش افتادم