2777
2789
عنوان

وقتی عقد میکنید خودتونو‌ گم‌ نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 55 پست
ازدواج سنتی بود؟عزیزم اشکال نداره خدایی دوران عقد خونه مادرشوهر کسی خیر ندیده همون خونه خودتون رفتین ...

نصلا مادر شوهر ندارم بنده خدا وقتی شوهرم کوچیک بوده فوت میکنه 

من خونه بابام بودم بعد عروسی رفتم خونه خودم ولی خب در کل نامزدبازی نبود برامون 😂😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی کوچیک بودم سنتی بود خجالت میکشیدم میترسیدم ایشونم سنش ازمن بزرگتر بود

اهوم مگه چند سال تفاوت سنی داشتین خودتم میخواستیش یا بزور بود ؟

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

منم خیلی مواظب بودم بعد عقد از این کارا نکنم و بقیه اذیت نشن حتی پروفایل حلقه اینا نذاشتم 😅

دیگه تازه بعد یه سال جلوی موهامو رنگ کردم🙈 

همسرم خونه ی خودشون اصلا کنار نمیشینه یا باهام صحبت نمیکنه از باباش خجالت می‌کشه ولی خونه ی ما راحت تره و اسممو صدا میزنه 

اره عزیزم حالا درسته رفتارش بچگونه بود ولی اون شوهر ازخدابی خبر ارزش این همه دک وپز نداشت بی لیاقت

آخه چجوری میشه هم طلاقش نداده هم زن دوم گرقته خیلی بده ها خیلی...

آخه چجوری میشه هم طلاقش نداده هم زن دوم گرقته خیلی بده ها خیلی...

چون خونواده دختره طلاق ننگ میدونستن گفتن زن بگیر ولی طلاقش نده فکر کردن بااین روش دخترشون برمیگردونن سالها دختره خیلی گناه داشت حتی دخترشو نمیوردن براش تااینکه شوهره زن گرفت بچه دارشد وتادوسال پیش دیگه همه زیر بار طلاق رفتن الان دیگه اینجوری نیست الان دوساله تصویب شده که نمیتونی زن دوم بگیری الا بااجازه وامضای زن اول قبلا اینجوری نبود