2777
2789
عنوان

وقتی عقد میکنید خودتونو‌ گم‌ نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 55 پست

یادمه سال ۸۵ ابجیم بادوستش که همسایه دیوار ب دیوار ماهم بود ازکوچیکی باهم صمیمی بودن وقتی این دختره عقد کرد مامامش باماقهر کرد دختره هم یواشکی میرفت مدرسه دیگه دنبال ابجیم نمیومد تومدرسه روش میکرد اونور ازابجیم چقد کلاس میزاشت این عن خانوم همینجوری به این اداهاش ادامه داد تا ازدواج کرد رفت شب عروسیش باردارشد حالا دیگه فیس افاده ها چندهزاربرابر بود ما خونواده شهید ومتوسطی بودیم باشرایط خاص اونا خیلی فیس میکرد جوری که یه بار خونواده شوهر دختره اومده بودن خونه اینا بعد داشتن میرفتن همسایه ها که بیرون بودن مادر دختره همسایمون اسپند دود کرد وتخم مرغ شکوند درخونمون خلاصه من ابجیم ازدواج کردیم وبچه دارشدیم اون دختر همسایمون بچش ازش گرفتن ۱۱سال خونه مادرش موندطلاقش ندادن شوهرش زن دوم گرفت بعد این همه سال دوسال پیش طلاقش داد نشسته خونه مادرش دخترش هم نمیخوادش  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ولش کن همون بهتر جدا شدیانشالله بهترین مرد دنیا نسیبت شه هعی برین وسط جمع حموم دوتایی🤣❤️

قربونت 

ازدواج دوم هم کردم اخلاقش مثل اون نیست الحمدلله 

ولی حموم دوتایی خیلی ضایع است خداییش😂

یادمه سال ۸۵ ابجیم بادوستش که همسایه دیوار ب دیوار ماهم بود ازکوچیکی باهم صمیمی بودن وقتی این دختره ...

یا خدا 🤣🤣این فک کرده دیگه چه شاهکاری کرده بابا یه شوهره دیگه 

باز خودش اعمال همون باطن کثیفشو دید که زندگیش به این وضع افتاده 

شما خواهر اونم ایشالله خوشبخت شید❤️

قربونت ازدواج دوم هم کردم اخلاقش مثل اون نیست الحمدلله ولی حموم دوتایی خیلی ضایع است خداییش😂

آها عزیزم آره خدایی😂

ایشالله خوشبخت بشی به پای هم پیر شین❤️

😔😂بسوزد زندان سوخت جگرم

وقعا چرا یعنی ی جوری دور مینشستیم انگار تازه اولین باره همو دیدیم واقعا من نه از ۲ سال نامزدیم فهمیدم ن از ۵ ماه عقدمون اصلا برای منکه شیرین نبود این دوران 😐😐🙄🙄😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یا خدا 🤣🤣این فک کرده دیگه چه شاهکاری کرده بابا یه شوهره دیگه باز خودش اعمال همون باطن کثیفشو دید ک ...

اره بخدا من اونقد خاکیم اونقد ساده ودل نازکم راحت بگم خیلی خرم حتی توهمین سایت ۵تومن ازم کش رفتن ب بهونه نداری وکتاب کنکور ومریضی که بعدها کاربرا مچ اون دروغگوها رو وا کردن اونی که گفته کنکوریم یه خانم ۴۰ ساله است که یه کاربری دیگه داشته وهمشم حرف از طلا وسفرهای خارجه میزده

وقعا چرا یعنی ی جوری دور مینشستیم انگار تازه اولین باره همو دیدیم واقعا من نه از ۲ سال نامزدیم فهمید ...

وااای منم تازه من وقتی عروسی کردیم تا سه هفته نزاشتم دست بهم بزنه شبا میرفتم کنار مادرشوهرم میخوابیدم 

وقعا چرا یعنی ی جوری دور مینشستیم انگار تازه اولین باره همو دیدیم واقعا من نه از ۲ سال نامزدیم فهمید ...

ازدواج سنتی بود؟

عزیزم اشکال نداره خدایی دوران عقد خونه مادرشوهر کسی خیر ندیده همون خونه خودتون رفتین اون تازه شروعشه😂❤️

وااای منم تازه من وقتی عروسی کردیم تا سه هفته نزاشتم دست بهم بزنه شبا میرفتم کنار مادرشوهرم میخوابید ...

🤣🤣🤣🤣🤣دهنت سرویسسسس

منم عین خودت همینقدر مظلومم

وااای منم تازه من وقتی عروسی کردیم تا سه هفته نزاشتم دست بهم بزنه شبا میرفتم کنار مادرشوهرم میخوابید ...

واقعا چرا ؟

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛