یادمه سال ۸۵ ابجیم بادوستش که همسایه دیوار ب دیوار ماهم بود ازکوچیکی باهم صمیمی بودن وقتی این دختره عقد کرد مامامش باماقهر کرد دختره هم یواشکی میرفت مدرسه دیگه دنبال ابجیم نمیومد تومدرسه روش میکرد اونور ازابجیم چقد کلاس میزاشت این عن خانوم همینجوری به این اداهاش ادامه داد تا ازدواج کرد رفت شب عروسیش باردارشد حالا دیگه فیس افاده ها چندهزاربرابر بود ما خونواده شهید ومتوسطی بودیم باشرایط خاص اونا خیلی فیس میکرد جوری که یه بار خونواده شوهر دختره اومده بودن خونه اینا بعد داشتن میرفتن همسایه ها که بیرون بودن مادر دختره همسایمون اسپند دود کرد وتخم مرغ شکوند درخونمون خلاصه من ابجیم ازدواج کردیم وبچه دارشدیم اون دختر همسایمون بچش ازش گرفتن ۱۱سال خونه مادرش موندطلاقش ندادن شوهرش زن دوم گرفت بعد این همه سال دوسال پیش طلاقش داد نشسته خونه مادرش دخترش هم نمیخوادش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وقعا چرا یعنی ی جوری دور مینشستیم انگار تازه اولین باره همو دیدیم واقعا من نه از ۲ سال نامزدیم فهمیدم ن از ۵ ماه عقدمون اصلا برای منکه شیرین نبود این دوران 😐😐🙄🙄😂
عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇 پسرمو میگم👼 😅😅 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛
یا خدا 🤣🤣این فک کرده دیگه چه شاهکاری کرده بابا یه شوهره دیگه باز خودش اعمال همون باطن کثیفشو دید ک ...
اره بخدا من اونقد خاکیم اونقد ساده ودل نازکم راحت بگم خیلی خرم حتی توهمین سایت ۵تومن ازم کش رفتن ب بهونه نداری وکتاب کنکور ومریضی که بعدها کاربرا مچ اون دروغگوها رو وا کردن اونی که گفته کنکوریم یه خانم ۴۰ ساله است که یه کاربری دیگه داشته وهمشم حرف از طلا وسفرهای خارجه میزده