2777
2789

چون شاغلم همچنان باید همون شهر قبلی برم سرکار متاسفانه شرایط انتقالی نیست

اما همسرم از اینجا دل نمیکنه  چسبیده به رفیقش

امروز  دیگه بهش گفتم هرماه 20 تومن  برای من کارت به کارت میکنی من دیگه نمیرم سرکار 

هرچند اصلا دلم نمیخواد شغلمو از دست بدم چون برای رسیدن بهش تلاش کردم 

از مرکز استان اومدم  یه شهر کوچیک تر  

اینجام هیچکسو نداریم 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگر نزدیک پدرمادرتی خودتو با اونا سرگرم کن

پدرمادرم شهر محل کارم هستن من همش درحال رفت وامدم  یکساعت فاصله اس 

نه پدرم نه همسرم نمیزارن من با ماشین خودم میگن خطرناکه  این مسیر برم هرروز  یا یکروز درمیون مجبورم با تاکسی برم و بیام واقعا خسته شدم 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
ببین مامان من هم مثل شما از وقتی اومده خونه دیوونه ششده درسته سختتونه ولی بعدا پشیمون میشید

منم نمیتونم وقتی فکر میکنم چقدر تلاش کردم برای قبولی و استخدامی بعد بخاطر خودخواهی همسرم بزارم کنار 

الهی ... یعنی همسرت هم با صحبت کردن و چرب زبونی راضی نمیشه

جالبه نه دوست داره بیکار باشم نه دوست داره من خونه نباشم 

من هرروز نمیام  بیشتر خونه پدرم میمونم  بازم شاکیه که چرا هرشب نیستی 

بعداز اونطرفم میگه خطرناکه خودت ماشین ببری 

باورتون میشه من از بوی تاکسی دیگه حالم بهم میخوره 😐

جالبه نه دوست داره بیکار باشم نه دوست داره من خونه نباشم من هرروز نمیام بیشتر خونه پدرم میمونم باز ...

خب وقتی راهی نیس فعلا یکمی تحمل کنید شاید اوضاع درست شد زیاد ب خودتون سخت نگیرید