2777
2789
عنوان

کمک لطفا کات کردم ولی مثله دیوونه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 52 پست
در این حد بهت بگم که۴سال با یکی دوست بودم خواستگاریمم اومد و حالا داستانش طولانیه کات شد و اون ازدوا ...

ای جانم بمیرم برا دلت…. سخته میدونم درد جدایی رو چند بار چشیدم … ولی پسرا مردا خیلی به ظاهر منطقی ان درسته؟؟ من از اینکه منطقم هم میگه اشتباهه ولی دلم دلم داره میسوزه ،… قلبم آتیشه این بار … همش به خودم تلنگر میزنم تو که عاشقش نبودی پس این اداها چیه در میاری… واقعا موندم به حال دل خودم که چرا انقد اذیتم میکنه چرا احساساتی  فک میکنم چرا دل نمیکنم چرا رهاش نمیکنم چرا ضعیفم من ادم با اراده ای هستم تو کل زندگیم.. یعنی همه میگن بخوام یکاری انجام بدم حتما انجام میدم… ولییی اینبار کم اورد … لعنت به این قلبم لعنت …. 

اخه تنها دلخوشیم همین پیجمه اونم بزارم کنار نمیتونم دووم نمیارم درامدم از پیجمه… نمیتونم گوشیمو بزا ...

پس چرا جلو نیومده بوده؟

بعدسم عزیزم تو خودتو کوچیک نکردی که اگر واقعا پسره دوست داشته باشه شاید واقعا برای اینکه ازش سرد بشی این کارو داره میکنه و فقط استوریتو نگاه میکنه . عزیزم آقا پسرو حالت رندوم دور و برت میبینی؟ اخه چون گفتی محلمون کوچیکه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونی حضوری بری ببینیش؟حرف زدن حضوری حداقل میتونی بفهمی ک چی ب چیه داستان

الان که تموم‌کردیم چی بگم بگم میخوام ببینمت ؟! نه عزیزم نمیخوام  نمیخوام فقط میخوام فراموشش کنم  پشیمونم که چرا انقدر بهش ابراز علاقه کردم چرا گفتم بهش دل بستم فک میکنم وقتی فهمید بهش دل بستم ازم دوری کرد نمیدونم نمیدونم تو ذهنم پر سواله 

ای جانم بمیرم برا دلت…. سخته میدونم درد جدایی رو چند بار چشیدم … ولی پسرا مردا خیلی به ظاهر منطقی ان ...

من کاملا میفهمم و درکت میکنم در این حد که حتی تمام کلمات و جملاتت همون جملاتیه که من هرشب به خودم میگفتم 

بهت سخت میگذره ولی به خودت حق بده طبیعیه که این حس هارو تجربه کنی ما آدما که به ماهی قرمز سفره هفت سین مونم عادت می‌کنیم و وقتی میمیره ناراحت میشیم طبیعیه وقتی یه مدت زمانی رو با یه آدم گذروندی حس های خوب باهاش تجربه کردی الان وابسته بشی و آنقدر نبودش اذیتت کنه اما به عنوان کسی که تجربه کرده این روزا رو بهت میگم این وضعیت موقته آروم میشی کم رنگ میشه حتی توانایی اینو پیدا می‌کنی که با یه شخص بهتری وارد رابطه بشی

الان که تموم‌کردیم چی بگم بگم میخوام ببینمت ؟! نه عزیزم نمیخوام نمیخوام فقط میخوام فراموشش کنم پشی ...

عزیزدلم از اینجور ادما فقط باید گذر کرد .

بفکر خودت باش عزیزم . ولی واقعا چرا هنوزم استوریاتو چک میکنه؟

پس چرا جلو نیومده بوده؟بعدسم عزیزم تو خودتو کوچیک نکردی که اگر واقعا پسره دوست داشته باشه شاید واقعا ...

اره وقتی بهش گفتم من نمیتونم ازت جداشم  گفت ازم متنفر شو ولی هیچ بدی نکرده بود بهم خیلی مهربون بود خیلییی وقت میزاشت خیلی بهم توجه میکرد 😭😭😭 ولی چون هیچ اینده ای باهم نداشتیم و من همه چیزو براش توضیح داده بودم میدونست فقط دارم احساسی بهش میگم میدونست منطقم قبول نمیکنتش… همه چیزو میدونست خیلی عمیق بود … از همین دارم میسوزم که چرا انقدر درکش بالا بود … جلو نیومده بود چون من خیلی زود تر تو ۲۰ سالگی  ازدواج کرده بودم  وقتی اون فقط ۱۹ سالش بود 

اره وقتی بهش گفتم من نمیتونم ازت جداشم گفت ازم متنفر شو ولی هیچ بدی نکرده بود بهم خیلی مهربون بود خ ...

من احساس میکنم اونم دوست داشته یا داره ولی خب بخاطر شرایط مجبوری عزیزم.

الانم کسی متوجه حال تو نیستش ک قشنگم فقط داری خودتو اذیت میکنی

من کاملا میفهمم و درکت میکنم در این حد که حتی تمام کلمات و جملاتت همون جملاتیه که من هرشب به خودم می ...

قربونت برم فقط زمان باید بگذره میدونم راس میگین … من نسبت به چهل روز پیش که کات کردیم خیلی بهترم ولی امیدواربوذم زودتر بتونم فراموشش کنم خیلی رو خودم حساب باز کرده بودم که راحت با نبودش کنار میام… ولیروزی نیس که چکش نکنم ببینم استوریمو دیده یا ندیده لایک کرده یا لایک نکرده… اخه میدونی خیلی مظلوم هم بود اخرین حرفی که بهش زدم گفتم ببین من تو تلگرام بلاکت میکنم که دیگه وسوسه نشم بهت پیام بدم  برگشت گفت باشه بعد سریع گفت از اینستا بلاک نکنیا گفتم باشههه… ولی وقتی انفالو کرد و لایکارم برداشت گفتم شاید از اینکه من استوری خوشحالی و خنده دار گذاشتم ناراحت شده باشه و لایکاشو برداشته باشه… هر چند انکار کرد گفت روحش خبر نداره ولی من باور نکردم … دوباره اومد فالوم کرد و مرتب پستامو لایک میکنه استوریامو میبینه …. ولی امروز هایدش کردم میگم بالاخره باید یجا ازش دل بکنم ولی دلم اشوبه …

عزیزدلم از اینجور ادما فقط باید گذر کرد .بفکر خودت باش عزیزم . ولی واقعا چرا هنوزم استوریاتو چک میکن ...

بالا توضیح دادم بهم میگفت وابستت شدم حتی اخرین حرفی که موقع کات بهم زد این بود که از اینستا بلاکش نکنم … 

قربونت برم فقط زمان باید بگذره میدونم راس میگین … من نسبت به چهل روز پیش که کات کردیم خیلی بهترم ولی ...

ببین تا وقتی کامل تمومش نکنی تموم نمیشه یعنی اینستا آنفالو 

چت و صحبت نداشته باشین اینجوری بیشتر اذیت میشی فقط

بالا توضیح دادم بهم میگفت وابستت شدم حتی اخرین حرفی که موقع کات بهم زد این بود که از اینستا بلاکش نک ...

اخه عزیزم اگر اون حتی تورو دوستتم داشته باشه وقتی میگی رابطه ی ما نتیجه ایی نداره. ؟؟

فداتشم تو فقط داری خودتو اذیت میکنی🌹