2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدی بدونم بیمه هزینه های سرطان رو به عهده‌ بگیره

بیمه با بیمارستانای تحت قراداد هزینه هارو پوشش میده چون در جریان بیماری یکی اقوام بودم بیمارستان شریعتی تهران نمونه برداری و شیمی درمانی

بیمه با بیمارستانای تحت قراداد هزینه هارو پوشش میده چون در جریان بیماری یکی اقوام بودم بیمارستان شری ...

عموی من هزینه هاش با خودش بود فکر کردم کلا بیمه نمیده

انشالله که استارتر عزیزم هم تحت پوشش بیمه باشن

عموی من هزینه هاش با خودش بود فکر کردم کلا بیمه نمیدهانشالله که استارتر عزیزم هم تحت پوشش بیمه باشن

یه مقداری ازاد بود یه مقدار بیمه عیبش فقط شلوغیش بود ولی چاره ای نیست انشالله زود خوب بشی از ته دل میگم

یه روز صبح با درد توی گلوم رفتم دکتر رفتم سونو و نمونه برداری از تیرویید مشکل کم کاری داشتم سالها با توجه به تعداد گره ها مجبور شدم برم زیر تیغ جراحی و تیرویید و ده تا گره اش را که روی غده ها لنفاوی چمبره زده بودند حذف کنم دستم تنگ بود و نوبت بیمارستان دولتی برام برای یه سال بعد ردیف شده بود مجبور شدم قرض کنم برم خصوصی شوهرم تعدیل نیروشده بود و حقوق هفت تومنی اداره کار اصلا کفاف زندگیم رو نمیداد خیلی برام سخت بود باهر زحمتی بود عمل شدم و خوش خیال از جواب عمل با توجه به اینکه