2777
2789

هر دو همو دوس داشتیمولی به هیچ عنوان نمیتونستیم با هم باشیم یه مشکلاتی یه وجود اومد که نشد باهم بمونیم….کات کردیم…  من پیج کاری دارم هنوز پیجمو داره استوری هامو نگا میکنه یعنی هنوز به فکرمه؟ 

کی میشه دیگه بهش فک نکنم خسته شدم از بس بهش فکر میکنم 😭 اصلا بگین پسرا هم مثله دخترا حساس هستن و دیر فراموش میکنن؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالم اصلا خوب نیست اون خیلی منطقی بود ظاهرش البته ولی من خیلی احساسی ام از خودم بدم میاد که چرا انقد ضعیفم گاهی دلم میخواد بهش پیام بدم ولی میدونم که نباید بدم و به هیچ عنوان نمیدم فقط میخوام فراموشش کنم بهم بگین چیکار کنم دلم از غصه ترکید 

پسرا دنیا ب ک ی رشون میذارن متاسفانه عزیزم از مرد ایرانی اشغالترر نداریم

همون اواسط بهش پیام دادم گفتم قلبم انگار زخمه شدیدی داره خوب نمیشه میسوزه کلی تو دیام بهش گفتم چجوریم فقط برگشت گفت عه چرا اخه اینطوری شدی… همین واقعا انقد بی احساسن دارم میمرم برا دل خودم اخه اوایل انقد احساسی بود باور م نمیشه  انقدر بی احساس باشه 

همون اواسط بهش پیام دادم گفتم قلبم انگار زخمه شدیدی داره خوب نمیشه میسوزه کلی تو دیام بهش گفتم چجوری ...

من پسرم بهم نسال پیش کات کردم  ماه های اول پدرم در اومد خیلی غصه خوردم ولی الان خیلی کمرنگ شده  به مرور درست میشی

من پسرم بهم نسال پیش کات کردم ماه های اول پدرم در اومد خیلی غصه خوردم ولی الان خیلی کمرنگ شده به م ...

میشه بگی چند سالته؟ هنوزم بهش فکر میکنی؟ اصلا بهتون پیام داد یا شما پیام دادین بهش ؟ 

میشه بگی چند سالته؟ هنوزم بهش فکر میکنی؟ اصلا بهتون پیام داد یا شما پیام دادین بهش ؟

۲۳ ام   یک مدت بلاکم کرد   بعد خودش پیام داد خیلی خوشحال شدم دیدم ولی خب سرد بود میدونستم عین قبل نمیشیم منم دیکه پیام ندادم   غرورمو زیر پا نزاشتم 

عزیزم مطمئنی علاقتون دوطرفه بوده؟توی استوری هایی ک میزاری خودتم هستی؟

اره اول اون پا پیش گذاشت تو یه شهر کوچیکیم میشناسیم خانواده همو … اون میگفت از خیلی قبل ها منو دوس داشته ولی چون اون ازم یه سال کوچیکتره پا پیش نمیزاشته … ولی من تو همین ۷ ماه بهش دلبستم ینی فکر نمیکردم انقد وابستش باشم وقتی جدا شدیم دیدم واقعا سخته فکر میکردم میتونم ولی خیلی ضعیفم خیلی چکش میکنم حساس شدم  خیلی اذیت میشم … 

اره اول اون پا پیش گذاشت تو یه شهر کوچیکیم میشناسیم خانواده همو … اون میگفت از خیلی قبل ها منو دوس د ...

عزیزم باید این حجم از وابستگی رو برای بعد از یکسال دوستی بزاری بنظرم .خودتم زیاد سرزنش نکن سعی کن خودتو مشغول کنی