2777
2789
عنوان

کمک لطفا کات کردم ولی مثله دیوونه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 52 پست
عزیزم مطمئنی علاقتون دوطرفه بوده؟توی استوری هایی ک میزاری خودتم هستی؟

اره یبار استوری از خودم گذاشتم با یه متن خنده دار  …. قبل اون هربار از خودم میزاشتم لایک میکرد…شبش دیدم تمام لایکاشو از پستام برداشته انفالو کرده منو … منم بهش پیام دادم که خیلی سخته ازت دل کندن خیلی این روزا داره بهم سخت میگذره تو در چه حالی… خیلی دیر جوابمو داد گفت جلسه ام….. بعد پرسیدم چرا لایکاتو از همه پستام برداشتی  حتی برای سه چهار سال پیشو برداشته بود … حالا انفالو یه چیزی فقط کنجکاو شدم بدونم  لایکاتو چرا برداشتی؟؟ که  کلا انکار  کرد گفت نه من روحمم خبر نداره …. گفت دل منم برات تنگ میشه ولی تو دلم نگهش میدارم تو هم تو دلت نگه دار 

دیگه منم جوابی ندادم و تمام ……  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۳ ام یک مدت بلاکم کرد بعد خودش پیام داد خیلی خوشحال شدم دیدم ولی خب سرد بود میدونستم عین قبل نم ...

منم وقتی پیام دادم بهش گفتم میدونم که ما راهمون جداست فقط خواستم یکمی باهات درددل کنم تا زخم قلبم خوب شه …  ولی اون حرفی نزد فقط گفت تو دلت نگه دار نمردیم که… این حرفش یعنی چی؟ امروز استوری هامو هاید کردم نبینه ولی انگار  دوباره داغش تازه شده برام 

عزیزم چ مدت زمانی باهم بودین؟

۷ ماه ولی رابطمون خیلی احساسی بود اون میگفت هیچ وقت نمیخواد ازم جدا بشه و بعد یه سری مشکلات به وجود اومد تو خانواده من و کم مونده بود داداشم بفهمه من وحشتناک ترسیدم اون حال منو دید که چقدر میترسم محبتش و بهم کم کرد دیدم تغییر کرد خودشم میگفت نمیخوام تو اذیت بشی … ولی من بیشتر وابستش شدم … انگار اون ازم دور میشد ولی وقتی بهش میگفتم برای چند روز دوباره ادم قبلی میشد پر ازعشق و محبت ولی دوباره کم محلی میکرد… دیگه خسته شدم گفتم بیا کات کنیم اونم گفت نمیخواد اذیت بشم … قبلش حرف کات رو میزدم میگفت حرفشم نزن ما تا همیشه با همیم هیچی جدامون نمیکنه… ببینین اون یه پسر پخته هست منم همینطور عشق بچگونه نبود …من ۳۳ سالمه اون ۳۲

ع عزیزدلم این اقا چند سالشه؟بنظرم ایشون خودش میل به تموم شدن رابططون داشته

من اصلا نمیخوام برگردم چون غلطه هیچیمون بهم نمیخونه اولش به خاطر فان و سرگمی وارد رابطه شدم ولی یجوری بهم ابراز علاقه کرد منم وا دادم 😞 الان مشکلم اینهکه میخوام فراموشش کنم ولی نمیتونم انگار هرچی میخوام ازش دوری کنم بیشتر بهش فک میکنم… الان استوری مو هاید کردم نبینه استوری هامو  به نظرت تاثیر داره؟ 

من اصلا نمیخوام برگردم چون غلطه هیچیمون بهم نمیخونه اولش به خاطر فان و سرگمی وارد رابطه شدم ولی یجور ...

عزیزم استوری اصلا مهم نیست به نظر من خودت و زمانتو صرف این ادم نکن برو دنبال زندگی خودت . یا اصلا ی مدت گوشی رو بزار کنار . هر کاری ک میدونی لازمه برای اینکه بخوایاین ادمو فراموش کنی . به نطر اشتباهه وقتی میدونی ک این رابطه نتیجه ایی نداره خودتو صرف ی همچین چیزی کنی

عزیزم مطمئنی علاقتون دوطرفه بوده؟توی استوری هایی ک میزاری خودتم هستی؟

اینم بگم تو استوری ها از خودم ماهی شاید یکی دوبار کلااا بزارم ولی هروز از محصولام کلی استوری میزارم یا جاهایی که میرم استوری و متن و دلنوشته میزارم همه رو میبینه ولی دیگه لایک نمیکنه … خب چرا نگا میکنه … یعنی اونم داره مثله من اذیت میشه؟

در این حد بهت بگم که۴سال با یکی دوست بودم خواستگاریمم اومد و حالا داستانش طولانیه کات شد و اون ازدواج کرد به معنای واقعی کلمه من اون موقع ها داغون شدماااا یعنی حتی دلم نمیخواد یادم بیاد اون روزای خودمو الان دیگه دوستش ندارم حسی بهش ندارم بعد از۴سال ولی فراموشم نکردم فقط چیزی که گاهی ناراحتم می‌کنه وضعیت افتضاح اون موقع هاست الآنم یکساله با یه آقایی در ارتباطم که گویا به صلاحمه با ایشونم ادامه ندم اگر کوتاه نیاد الآنم حالم بد هست خیلیم ناراحتم دوستشم دارم خیلی ولی به اندازه اولین ارتباطم با اون بنده خدا داغون نیستم

عزیزم استوری اصلا مهم نیست به نظر من خودت و زمانتو صرف این ادم نکن برو دنبال زندگی خودت . یا اصلا ی ...

اخه تنها دلخوشیم همین پیجمه اونم  بزارم کنار نمیتونم دووم نمیارم درامدم از پیجمه… نمیتونم گوشیمو بزارم کنار … فقط گاهی خودمو سرزنش میکنم که چرا قبول کردم باهاش وارد رابطه بشم … اون خیلی دوسم داشت و رابطمون باعث شد دیگه مثله قبل بهم فکر نکنه… احساس میکنم خودمو خیلی کوچیک کردم که بهش پیام دادم و اون فقط دو تا جمله کوتاه گفت… هیچی از دلتنگیش نگفت … چون خودمو خیلی پایین اوردم و غرورمو شکستم پیشش ناراحتم  و اذیتم میکنه… بهش گفتم دلم پیشش مونده ولیییی نمی تونیم باهم باشیم اونم قبول کرد … لعنت بهش   که قبول کرد دلم میخواس قبول نکنه و اون زجر بکشه چون اون اول پا پیش گذاشت … اون چندین سال بود که منو میخواسته منی که روحم ازش خبر نداشت 😞