2777
2789
عنوان

نمی دونستم بارداری این همه سخته 😭😭❤️‍🩹🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 51 پست
خودمم واقعا شوکه شدم با یه بار شد باشم چون از هر کی خاله ام مامانم و ... پرسیدم گفتن آدم به این ز ...

جلوگیری نکرده بودین؟

بدناتون اماده بوده دیگه سریع گرفته

خوب کاری کردی سقط کلی عوارض داره ..

سه ماه اولش سخته تهوو و اینا حس من تقریبا اخرای سه ماه اولم دارم روز شماری میکنم تموم شه🙂😂

لطفا لایک نکنید❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به بدن داره 

من اصلا اذیت نشدم تاالان  

فقط چون آخراشه یکم سوزش معده دارم وگرنه حالت تهوع هیچ وقت نداشتم

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

عزیزم چقدر شرایطت به من نزدیکهمنم 29 سالمه، تازه عروسم،البته پنج ماهه ازدواج کردم اما از همون اول اق ...

من اگه نخورم تهووام بیشتر میشه 

چیزایی ک میل داری رو بخور ب محض اینکه حس کردی داری تهوو میگیری

من ی بیسکوییت گذاشنم کنارم ی ساعت ی بار میخورم یکی دوتا اسید معدمو جمع میکنه خیلی تاثیر گدار بوده ب نظرم 

انگار تهوو از گشنگیه . دو ساعت به دوساعت معده ام خالیه خالی میشه انگار هیچی نخوردم ..

لطفا لایک نکنید❤

منم همینطوری بودم همه راه ها رو هم رفتم برای کم شدن تهوع دکتر و دارو و... فایده نداره فقط باید تایمش بگذره معمولا از اول ماه چهارم بهتر میشی

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناشکری نکن عزیزم خداتو شکر کن بدون دغدغه و دردسر و دوا درمون تو وقت مناسبش صاحب نی نی شدی ایشالله که زود خوب میشی نی نی هم صحیح و سالم میاد پیشتون😍♥️

هنوز هفته ت پایینه علائمت کم کم کمتر میشه حالت تهوعت به مرور کم میشه

منم همینطوری بودم همه راه ها رو هم رفتم برای کم شدن تهوع دکتر و دارو و... فایده نداره فقط باید تایمش ...

اخه بعضیا می گن تا اخر ما داشتیم   من نگرانم هیچی نتونم بخورم بچه ام زشت یا خدای نکرده ناسالم باش 

ناشکری نکن عزیزم خداتو شکر کن بدون دغدغه و دردسر و دوا درمون تو وقت مناسبش صاحب نی نی شدی ایشالله که ...

ممنونم   صحیح سالم باش  می گذره  فقط می ترسم چیزی نتونم بخورم 

جلوگیری نکرده بودین؟بدناتون اماده بوده دیگه سریع گرفتهخوب کاری کردی سقط کلی عوارض داره ..سه ماه اولش ...

منم فقط منتظرم تموم شه فقط بخورم بچه ام تپلی و سالم باش 

منم حس می کنم از گشنگی ولی نمی تونم بخورم

نون خشک یا بیسکوییت امتحان کن 

چیزای ابکی نخور اصلا 

اگه با خوردن اب مشکل داری به جاش هندونه بخور ..

ادویه و چیزای سرخ کردنی هم بدترش میکنه حساسیت معده رو 

لطفا لایک نکنید❤

ممنونم صحیح سالم باش می گذره فقط می ترسم چیزی نتونم بخورم

شماهایی که اولای بارداری هستین اصلا گشنه نمونید بیشتر بخاطر گشنگی ضعف و حالت تهوع سراغ آدم میاد 

هر یه ساعت یه چیزی بخورید مثلا یه دونه بیسکوییت یه دونه نارنگی وعده ی غذایی تون و یه جا نخورین تعداد وعده هارو زیاد کنید یعنی راهش فقط همینه تا این روزا بگذره تنقلاتی مثل آجیل مویز توت خشک توی طول روز بخورین دکتر من میگفت سه وعده تو بکن سی چهل وعده تو طول روز تو مقدار کم بخور

اخه بعضیا می گن تا اخر ما داشتیم من نگرانم هیچی نتونم بخورم بچه ام زشت یا خدای نکرده ناسالم باش

اصلا نگران نباش منم اوضاعم خیلی بد بود حدود ۶ کیلو کاهش وزن داشتم ولی به مرور بهتر میشی 

انشاءالله که به سلامتی به دنیا میاد😍

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40