2777
2789
عنوان

پسر خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 47 پست
خب معلومه باید ناراحت شیهر چه قدرم بگی مثل خواهر و برادر ،خواهر و برادر که نیستین بوس میدی یعنی چی پ ...

ن واقعا حق با شماست💔

پس بنظرتون فردا هیچ اقدامی نکنم دیگه؟

یا اصلا بنظرتون برم خونشون؟

نه درست نیست چون شما قصدت اینه رابطتون بدون منظور باشه ولی پسرخالت اینجوری فکر نمیکنهس بیخیالش شواین ...

هعی واقعا چقدر تلخ💔

عین برادرم بود..ولی درست میگی اگه منو به چشم خواهری میدید خیلی حرفارو نمیزد

بنظرتون فردا برم خونشون یا ن..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی واقعا چقدر تلخ💔عین برادرم بود..ولی درست میگی اگه منو به چشم خواهری میدید خیلی حرفارو نمیزدبنظرت ...

آره برو اتفاقی نیوفتاده که ولی توهم مثل خودش رفتار کن

بعدشم اون اگه تورو واسه ازدواجم میخواست باید با این رفتارت که خط قرمز داشتی و ارزش خودتو حفظ کردی بیشتر جذبت میشد نه اینکه سرد بشه و بره با بقیه گرم بگیره پس مطمئن باش فقط قصدش سواستفاده بوده و خواسته به بهانه صمیمیت بزنه جاده خاکی

میشه 

عزیزم من احساس میکنم ک این اقا پسر شمارو دوست دارن .چند سالتونه؟

من 19 سالمه ایشون 27 سال..

بله منم احساس میکنم اخه به همه میگه هیچ دختری به دل من نمیشینه

منم هی داداش صداش میکردم یبار گفت تو ام منو ساییدی هی میگی داداش اسم ندارم؟

نمیدونم چی بگم به قول خانما اگه واقعا دوسم داشت با این رفتارم جذبم میشد ن اینکه بره پی دخترای دیگه میری پیش اونام میگه حال نکردم یه روزه بهم میزنه

عالی بود بعد مدت های طولانی تونستم لبخند بزنم ممنون🌹

خداراشکر 🙂

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂