2777
2789
عنوان

پسر خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 47 پست
دقیقااا همین فکرو میکنمم حس میکنم نیتش خیره💔💔حس میکنم تقصیر منه که ناراحته..

من جریانم اینجوری نبود ولی یکم شباهت داشتن 

یکی از فامیل هامون ول کنم نبود یه مدت هرچقدر درخواست میداد تا فالوش کنم رد میکردم یا پیام میداد ج نمی‌دادم ( علاقه ای بهش نداشتم و رفتارش اعصابم رو خورد میکرد )) 

کم کم فکرم درگیرش شد و رفتارش رو زیر نظر گرفتم سوسکی نگاه میکرد و رفتارش یه جوری بود که فکر کردم قصدش فقط رل زدن نبوده و عاشقمه😂😑 فکرم درگیرش شد و بهش علاقه مند شدم 😑 (( اگه آدم بود یه چیزی ، اصلا پسر خوبی نیست 😑)) 

از اون ماجراها کلی میگذره ... 

یه ماه پیش فهمیدم ازم متنفره 

درحالی که چند ماه قبلش کاملا عاشقانه بهم خیره شده بود 😑 و سعی داشت به چشم بیاد 

خلاصه که گول نگاه کردن و ... نخور 😑 کسی دوست داره که بیاد خواستگاری در غیر این صورت همش کشکه 

مثل من احمق نباش خودم رو بدبخت کردم 😑👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باورت میشه اونام متاهلن..ولی انگار واقعا از صمیمیت بیش از اندازه با اون لذت میبرن یجوری که خیلی تابل ...

عزیزم اخه بخاطر ی همچین درخواستی واقعا نمیشه گفت سواستفاده . بعدشم قشنگم تو میگی ما باهم رابطه ی خیلی راحتی داریم به نظر من اینو میشه پای صمیمیت بینتون گذاشت وگرنه خب چرا باید چند بار بگه ؟ ی بار میگفت و نشد تمام.ی سوال عزیزم ایشون از لحاظ ظاهری چجوریه چون میگی خانوما متاهل هستن و بازم مراعات نمیکنن💔.

بعد این واکنشایی ک میگی عزیزم من خودم چون از همه کوچیک ترم تقریبا توی بهم رسوندن جوونای فامیل خبره شدم😂

واقعا میشع اسم واکنش هاشو از روی غیرت و حساسیت گذاشت ؟ چون من ک نمیدونم چیکار کرده یا چ واکنشی نشون داده قشنگم.