2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

72 بازدید | 21 پست

من چن سال پیش کنکور داشتم سرم خیلی شلوغ بود میرفتم می اومدم کلاس اینجا اونجا یه عالمه دوست داشتم اصلا به بقییه دوستا و فامیلا احتیاج نبود همش اینور اونور بودم همه هم همیشه به من زنگ میزدم احوال پرسی همه جا دعوت می‌شدیم اینا شد من رشته ای دوست داشتم قبول نشدم رفتم رشته معمولی برخوردا همه عوض شد هیچکی حال ما رو نپرسید الان تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم برم یه رشته دیگه دانشگاه نمیرم الان کسی برام زنگ نمیزنه کسی پیام نمیده کسی م ارو جایی دعوت نمیکنه نمیتونم فکر نکنم حالم خوب نیس 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترخاله منم اینطوری شد 

باهاش خوب بودن 

کنکور داد رشته خوب نشد و همه باهاش بد شدن و دوباره کنکور داد رشته خوب رفت

الان باز هم خوب نیستن باهاش و گیر دادن به ازدواجش 

و اون وسط فقط دخترخالم داره از فکر دیوونه میشه

دخترخاله منم اینطوری شد باهاش خوب بودن کنکور داد رشته خوب نشد و همه باهاش بد شدن و دوباره کنکور داد ...

به منم میگن چون بچه هاشون اینجا سن کم ازدواج میکنن ازدواج خوبه با آدمش به وقتش 

دخترخاله منم اینطوری شد باهاش خوب بودن کنکور داد رشته خوب نشد و همه باهاش بد شدن و دوباره کنکور داد ...

به نظر من سنش ۲۵ تا ۳۵ عه ولی خیلی نظر میدن راجع به رشته چیکار میخوای بشی کجا کار کنی قبلا فک میکردم الان نه الان به این که کسی باهام خوب نیس 

دخترخالت چی قبول شد فوضولی نباشه و چن سالشه

۲۰

سال اول پزشکی

سال بعد پرستاری 

از نظر اطرافیانش پرستاری بهتر بوده یه جوری به حرف اونا اهمیت میده 

البته که هر دو رشته خوبه و علاقه هر فرد دیگه

الانم میگن ازدواج کن دیر شده😑