2777
2789
عنوان

پسر خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 47 پست
من 19 سالمه ایشون 27 سال..بله منم احساس میکنم اخه به همه میگه هیچ دختری به دل من نمیشینهمنم هی داداش ...

عزیزم شاید داره برای اینکه لج شمارو دربیاره اینجوری میکنه 

بنظرم ازش دلیل رفتارشو بپرس ‌. فکنم اگه نری خونشون انگار ازش فرار کردی . من همون اول ک تاپیکتو خوندم تونستم ردی از علاقه توی تاپیکت ببینم ولی اینم مهمه که اگر ایشون شمارو دوستم داره باید جوری باشه که شما آزاری نبینی یا معذب نشین.نمیشه خب شماهم از لجش با با پسرا گرم بگیرین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شاید داره برای اینکه لج شمارو دربیاره اینجوری میکنه بنظرم ازش دلیل رفتارشو بپرس ‌. فکنم اگه نر ...

پسرای فامیل ما اکثرا متاهلن..

ولی در کل من روابط خوبی با همشون دارم ن اینکه خدایی نکرده کاری کنم دور از اخلاق ن

در کل اونا از هم صحبتی با من لذت میبرن..

معلومه حتی اونارم میبینه یه جوری میشه

ولی خب این رفتارا بچگونه نیست بنظرتون؟💔

تروخدا🤭 توهم نزنی عاشقته فکرت درگیرش بشه همین فکر های مسخره و برداشت های مثبت منو بدبخت کرد

دقیقااا همین فکرو میکنمم حس میکنم نیتش خیره💔💔

حس میکنم تقصیر منه که ناراحته..

پسرای فامیل ما اکثرا متاهلن..ولی در کل من روابط خوبی با همشون دارم ن اینکه خدایی نکرده کاری کنم دور ...

دخترا ک پسرخالت باهاشون حرف میزنه چطور ؟

شما سعی کن فردا ک رفتی خونشون اول دلیل رفتارشو بپرس ازش ک متوجه بشه ک ایشون برای شما مهم هستن.بعد عزیزم اگر دیدی ک بازم مثل سابق رفتار میکنه سعی کن بالاخره با یکی از پسرای جمتون گرم بگیری (ترجیحا مجرد باشه)اصلا نمیگم کار غیر اخلاقی بکنی ولی یکم صمیمی تر از قبل برخورد کن باهاشون .و بنظرم کاری بکنین ک متوجه بشه مثلا ی کاری و بجای اینکه به ایشون بگین مثلا به ی پسر دیگه بگین.

بنظرم اگه ی مدت اینجوری باشین اگر علاقش واقعی باشه نمیتونه تحمل بکنه و بهتون حداقل اخطار میده یا ی رفتاری نشون میده ک شما بفهمی ک خوشش نمیاد .

قبلا تا حالا حسودی کرده یا ی همچین چیز؟

شاید میخواد بیشتر تتجه اسی و جلب کنه

نمیدونم والا اخه پسر 27 ساله اگه بالغ و عاقل باشه چرا باید این رفتارای بچگونه رو از خودش نشون بده اگه واقعا عاشقشه خب رک بهش بگه غریبه هم نیست که بگه هنوز ازش مطمئن نیست و فلان

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

نمیدونم والا اخه پسر 27 ساله اگه بالغ و عاقل باشه چرا باید این رفتارای بچگونه رو از خودش نشون بده اگ ...

عزیزم من پسر عموی خودم خیلی پسر خوبیه ولی با غروری ک داشت نمیتونست ب دختر مورد علاقش ابراز احساسات کنه . ولی خب بالاخره بقیه ما جوونا ی جوری جور کردیم براشون ک بالاخره این پسرعموی ماهم مزدوج شد

عزیزم من پسر عموی خودم خیلی پسر خوبیه ولی با غروری ک داشت نمیتونست ب دختر مورد علاقش ابراز احساسات ک ...

بله درسته

اخه پسرخاله اسی گفته یه بوس بهم نمیدی😂 با این حرفش نمیشه گفت مغروره یا خجالتیه

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

دخترا ک پسرخالت باهاشون حرف میزنه چطور ؟شما سعی کن فردا ک رفتی خونشون اول دلیل رفتارشو بپرس ازش ک مت ...

باورت میشه اونام متاهلن..ولی انگار واقعا از صمیمیت بیش از اندازه با اون لذت میبرن یجوری که خیلی تابلوعه و خالم گاهی واقعا از رفتار اون خانما زده میشه و بد نگاشون میکنه..

ولی اره قبلنم حسادت کرده بود و سریییع واکنش نشون داد خیلی سریع. اما فردا شب که دعوتم خونشون هیچ پسر محردی نیست که یه حرکتی بزنم..

ولی خانما راست میگن💔

حتما قصدش سوع استفاده بوده چون این حرفو یکبار تکرار نکرد چندین بار تکرار کرد💔:))