2777
2789
عنوان

کمک جهیزیه عروس مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 55 پست
سوال بنده اینه که چرا وقتی حتی شرایط جور کردن جهیزیه فراهم نیست اصلا ازدواج صورت میگیره؟

آخه پدرم معتاده مادرم ندارم  بابام قمار بازی می‌کنه بخاطر اینکه منو تو قمار نده ازدواج کردم الان خیلی شرایطم بده من فقط 16سالمه از صب تا شب تو هتل کارمیکنم

شما میشه اول جواب بدیدمثلا برای نساز جنسی چیکار کنن؟

با اینکه از دست اون آدمی ک بهم گفت چرا ازدواج کردی دلم شکست ولی واقعا من برای نیاز جنسی ازدواج نکردم من از ترس اینکه بهم تجاوز بشه ازدواج کردم شما ها جای من نیستین ولی ممنون بابت حمایتت گلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اینکه از دست اون آدمی ک بهم گفت چرا ازدواج کردی دلم شکست ولی واقعا من برای نیاز جنسی ازدواج نکردم ...

خواهش عزیزم ما خدا نیستیم

که قضاوت کنیم 

🖤توبه کردم که دگر توبه ی بیجا نکنم🖤

چ سوال ب جایی👌👌👌👌

این حرفاتون درست نیست شاید دلم بشکنه من ازتون کمک خواستم یک کلام بگین نمی‌شناسم چرا با قلبم بازی میکنین والا همه مثل شما پولدار نیستن دلم خیلی شکست ب خدا شکایت تون و میکنم اگه منم مادر داشتم الان اینجوری نبود وضعیت زندگیم

خواهش عزیزم ما خدا نیستیمکه قضاوت کنیم

دورت بگردم ♥️♥️♥️ واقعا حالم خیلی خراب شد من فقط 16سالمه از صب تا شب کار میکنم از هتل بگیر تا تمیز کردن خونه های مردم واقعا قلبم درد گرفت 

دورت بگردم ♥️♥️♥️ واقعا حالم خیلی خراب شد من فقط 16سالمه از صب تا شب کار میکنم از هتل بگیر تا تمیز ک ...

عزیز دلم حالت بد نشه هنوز خیلی کوچیکی که بفهمی و درک کنی دنیا پر از حرفایی هستش که ممکنه ب

تلخ باشه باید یه گوشت در باشه یکی دروازه

اصلا! کی گفته ازدواج بده؟خوبه. ولی باید شرایط باشه دیگه درسته؟ منظور این نیست که همچی مهیا باشه ، ول ...

من کامل‌ترین جهاز رو آوردم بدون هیچ فکری که چطور میخواد جور بشه حتی هنوزم بعد ازدواجم وسیله خونه ای نداشته باشم پدرم میخره‌ برام 

اما شرایط همسرم با من کاملا متفاوت بود همون قدر که من خیالم آسوده بود اون همش در استرس و عذاب بود  چون بدون هیچ پشتوانه‌ای شروع کرد به وام گرفتن و استفاده از پس انداز کوچیکش برا چیزایی که به عهدش بود و خونه اجاره کردن و کسی هزار تومن هم کمکش نکرد 

خداروشکر زندگیمون بد نیست یکم از لحاظ مالی سخت شده اما بازم میگذره 

و اصلا هم قصد بچه‌دار شدن نداریم هیچوقت 

همه که قرار نیست بچه‌دار بشم 

به علاوه همه که اول زندگی همه چیز ندارن 

شاید این خانم رحمتی تو زندگیش اومد و سالها بعد وسایلی خرید و صاحب چیزایی شد که خیلیا تو خواب هم نمیبینن

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

حدیث پیامبر اومده که ازدواج کنید درصورتی که شرایطش رو داریدو اگر شرایطش رو ندارید روزه بگیرید.( برای ...

ببین همون پیامبرم گفته شما خدا نیستی قضاوت کنید واگذارت کردم ب همون پیامبر خیلی داغونم کردی متاسفانه بعضیا مث شما. هرچقدرم بزرگ باشن بازم شعور و درک ندارن

آخه پدرم معتاده مادرم ندارم بابام قمار بازی می‌کنه بخاطر اینکه منو تو قمار نده ازدواج کردم الان خیل ...

اهمیت نده به این حرفا تو این سایت خیلیا خودشون رو یه پا مشاور می‌دونن و میرن بالا منبر بدون دانستن شرایط دیگران 

وام ازدواج نمیتونی بگیری ؟ 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

یعنی روزه و گرسنگی میل رو از بین میبره امتحان کردید؟چرا ته دل یه نفر رو خالی میکنید و تا یکی بهتون چ ...

شاید خودش امتحان کرده آبجی  آخه ایشون ک دم از پیامبر میزنه و حدیث برام رو میکنه اون دنیا باید جواب بده خودتو ناراحت نکن گلم

شاید خودش امتحان کرده آبجی آخه ایشون ک دم از پیامبر میزنه و حدیث برام رو میکنه اون دنیا باید جواب ب ...

یه تاپیک قدیمی در مورد این آقایی که دنبالشی هست گلم سرچ کن میاره 

سرزنش نکردمگوشزد کردم که کارشون اشتباه بوده ، اونم نه با بی احترامی و مستقیما.

شما اول بدون قضیه چیه بعد گوش زد کن میگم اگه ازدواج نمی‌کردم بابام بخاطر مواد منو میداد ب مواد فروش حالیته کاش یکم درک داشته باشی