2777
2789
عنوان

کمک جهیزیه عروس مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 55 پست
عزیزم عجب مخمصه ای نمیشه مثلا به نامزدت بگی من تحمل ندارم دوریتو و.... فعلا یکم وسایل باهم بگیرید و ...

نامزدم منو تو قمار برده الان پیله کردن باید جهیزیه بدی اونم خودت تنها  نمیدونم دلیلش چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامزدم منو تو قمار برده الان پیله کردن باید جهیزیه بدی اونم خودت تنها نمیدونم دلیلش چیه

وا اگه برده که جهیزیه اش واسه چیشه بگو نمیخای هرررری برو میخایم ببر منو سر خونه زندگیم

🖤توبه کردم که دگر توبه ی بیجا نکنم🖤

منم ۱۷ سالم بود وام ازدواجمو گرفتم من و شوهرم با خرید و ولخرجی تمومش کردیم و خوش گذروندیم باهاش با ک ...

حداقل خودتون استفاده کردین گلم انشالله خوشبخت ترین بشی غصه نخور 

ببین همون پیامبرم گفته شما خدا نیستی قضاوت کنید واگذارت کردم ب همون پیامبر خیلی داغونم کردی متاسفانه ...

حرفی نزدم که بخوای داغون چی!

پیامایی که ریپ جواب اون کاربر دادم هم درجواب حرفای خودش بود و نه در ارتباط مستقیم با شما!

پس لطفاً همه رو مث خودت شهوتی نبین افرین

اصلا بحث شهوت و میل جنسی رو من شروع نکردم!

ایشون گفتن بخاطر میل جنسی مجبور به ازدواج میشه ادم گاهی ، منم درجوابشون اینو گفتم ؛ یکم بهتر پیامارو بخون،خب؟

شما اول بدون قضیه چیه بعد گوش زد کن میگم اگه ازدواج نمی‌کردم بابام بخاطر مواد منو میداد ب مواد فروش ...

شما مگه از شرایط چیزی گفتید که من بخوام طبق اون نظر بدم؟ علم غیب که ندارم! یخورده توقعاتتون بیجا نیست؟

این حرفاتون درست نیست شاید دلم بشکنه من ازتون کمک خواستم یک کلام بگین نمی‌شناسم چرا با قلبم بازی میک ...

عزیزم  میتونی کار کنی و به خواسته هات برسی. من مادر دارم مادرم حتی دم در خونمو بلد نیس بود و نبودش برام یکیه.  چرا فکر میکنی ماها وضعمون خوبه؟ماهم مث بقیه صورتمون رو باسیلی سرخ نگه میداریم.اشتباهی ک ما کردیم روتو نکن ما زود ازدواج کردیم زود بچه دارشدیم کار نکردیم ک مستقل بشیم. تو راه من و امثال من رو نرو.....

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!