2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکر. میشه تجربیاتتون رو بگید روش درمانتون ب چ شکل بود؟

عزیزم من چندین سال درگیر بودم و نتیجه نمیگرفتم 

تا اینکه رفتم پیش یه فوق تخصص نازایی و میخواستم ببینم آی وی اف کنم یا نه 

بهم گفت وزنت رو کم کن حتی اگه لاغری بازم کاهش وزن و ورزش تخمدان رو تحریک میکنه

بعدش واسه شوهرم کپسول فرتیل اید رو نوشت و واسه خودم متفورمین ، پودر اینوفولیک ، دوفاستون نوشت و گفت قند و شیرینی رو کم کنم و ورزش کنم 

عکس رنگی هم نوشت انجام دادم

بعد ورزش رو شروع کردم مصرف شیرینی و شکلات رو محدود کردم دارو ها رو مصرف کردم دو ماه و نیم بعدش باردار شدم 😍

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
حذف سردیجات خوردن گرمبجات تو پریودی تخم شوید چ هویج پریود ک منظم شد دکتر داروی محرک تخمدان میده

من پریودهام تا قبل اینکه بدونم تنبلی دارم تقریبا منظم بود بین بیست و شش تا بیست و نه روز بود ولی ماه قبل که دارو خوردم فکر کنم سی و دوروز طول کشید برعکس شد

عزیزم اگه میشه تجربیاتتون رو بگید چجوری درمان شدید چند ماه طول کشید تا باردار بشید و اگه دوست دارید ...

من پریودام نامنظم بود و مو زائدم داشتم تو صورتم

بعد که اقدام کردم باردار نشدم رفتم پیش پزشک گفت که باید رژیم بگیری و قند و شکلات و شیرینی وخیلی چیزا حذف و ورزش کن پیاده روی کن وزنت بیار پایین و یسری قرص که یادم نیست چی بودن ولی میخوردم همش حالت تهوع داشتم

من حدود ۱۵ کیلو کاهش وزن داشتم بعد قرصا نخوردم تا تهش 

که  یهویی دیدم علائم دارم و باردار شدم 

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

راستی اینم بگم ماهی که میخواستم اقدام کنم توی مطبش سونو دادم گفت دو تا فولیکول داری لتروزول و آسپرین داد گفت مصرف کنم لتروزول شبی دو تا بود 

دقیق بهم گفت چهار روز دیگه اقدام کن و من همون ماه باردار شدم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
میشه بگین چه جوری حامله شدین ،من ۴ماهه اقدامم ولی خبری نیست،متفورمینم مصرف کردم

عزیزم توضیح دادم بیا بخون

بچتون دوقلو نشد؟ جنسیتش چیه؟

نه گلم یکی از فولیکول ها رشد کرده بود و اینکه کپسول فرتیل اید معمولا باعث قوی شدن اسپرم و پسر زایی میشه چون شوهرم مشکل داشت این کپسول رو تجویز کرد