2777
2789

ورزش و کاهش وزن واقعا موثره گلی🌷

استرس و اضطراب نداشته باش هی فکر نکن وای اقدام کردیم نشد وای ۲ ماه شد ۱ سال شد فلان شد

ریلکس کن فکرت آزاد کن و رژیم بگیر

خدا دامنتو سبز کنه آبجی

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
عکس قرصهام رو بفرستم براتون ب نظرت خوبه؟

بچه‌ م پسره عزیزم 

بفرست ببینم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365978978]من پریودهام تا قبل اینکه بدونم تنبلی دارم تقریبا منظم بود بین بیست و شش تا بیست و نه روز بود ولی ماه ...[/QUOTمن جز کیس های بد بودم کلا پریود نمیشدم ید ب سحتی با قرص و دارو و امپول. ولی منظم میشدم با خمون قرص های محرک باذدار میشدم

دوستان آبجیم مو زائد خیلی داره تو صورتش پریودش منظمه

چکار کنه بنظرتون

من میگم داروهای هورمونی شاید تو این سن براش خوب نباشه اخه خیلی ضرر دارن

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

عالیه عزیزم

تایم خاص نیازی نیست گلم همون که طبق دستور مثلا هر شب بخوری کافیه

آزمایش تیرویید دادی ؟ 

ویتامین دی هم بهت داد ؟ 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
دوستان آبجیم مو زائد خیلی داره تو صورتش پریودش منظمهچکار کنه بنظرتونمن میگم داروهای هورمونی شاید تو ...

منم پریودم منظو بود ولی مو زاید زیر گردن دارم از نظر هرمونی و ازمایش خون نرمال بودم ولی سونو تنبلی نشون داد

عالیه عزیزمتایم خاص نیازی نیست گلم همون که طبق دستور مثلا هر شب بخوری کافیهآزمایش تیرویید دادی ؟ ویت ...

ویتامین دی نداد ازمایش تیرویید خوب بود کلا ازمایشهای مربوط ب خون همش خوب بود  ولی سونو تنبلی نشون داد 

راستی ذخیره تخمدان 3 و خورده ای بود خوبه؟

چه قرص محرکی استفاده کردید میشه من بخورم دوقلو باردار بشم

اخه سر خود خطرناکه..اگه تخمک ازاد نشه باعث کیست میشه.همونا عوارض هم داره دکتر تشخیص بده بهتره.اکثرا بعد مصرف قرص دکتر تشخیص امپول ازادسازی تخمک رومیده