2777
2789
عنوان

هرکسی مشکلی داره اینجا کامنت کنه بقیه کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 101 پست
از کجا تهیه میکردی شما عزیزم شما موهات نازک بود یا کم؟چند وقت طول کشید تا اثر بزاره

از عطاری و روغن گیری نزدیک خونمون

موهای من از جلو سر ریخته بود از بس محکم بسته بودمش 

ماه اول مرتی استفاده میکردم تاثیر شو دیدم

ماه دوم و سوم هم هفته ای یه بار یا دوبار استفاده میکردم تا سریع رشد کنن

مامانمم میخواس ابروهاشو میکرو کنه نذاشتم همین روغنارو زد الان خیلی ابروهاش قشنگ تر و پر تر شده

لایک نکن عزیز😂😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من برای لاغری میتونم کمکشون کنم 

. خب دوتاقزص لاغری  هس  که دوتاشو تجربه کردم  هردوش عالی بود یکی قرص آلفااسلیم ترکیباتش قهوه سبز زیره ... انرژیتوزیادمیکنه جوری که میخای تحرک داشته باشی وحالتیه که حتی تووضعیت استراحت کالری سوزی داره .توهر دوره که ۳۰ تادونه توش هس ۱۵ کیلو کم میکنی اشتها روصفر میکنه و تحرک رو زیاااد.

ی یرص دیگه فلوکستینه که به قرص بیخیالی معروفه به دکتر عمومی بگی یذره افسردگی گرفتم توفصل پاییز زمستون واینو برام بنویسین براتون تجویز میکنه .قرص سبکیه و هم چربی سوزه هم کاهش اشتها .اشتهارو درحدی کم میکنه که شما میل ب هیچیی نداری . هردوش جوابه منتها قرص آلفا زودتر ب نتیجه میرطونه ودرواقع قویتره 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

برا حاجتم ی صلوات بفرستین ❤️ 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
برا حاجتم ی صلوات بفرستین ❤️ 🥺

ان‌شالله ب خواسته ات برسی برای حاجت منم دعا کن 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

چندسالشه دوس پسرش مجازیه یا واقعی

۲۵ واقعیه  همو میبینن  همیشه  دیگه خیلی عادی شده  حتی تو خونه  راحت با تلفن صحبت میکنه  من بدم میاد ازین کثافت کاریا  هرچیزی از راه حلالش  

دقیقا منم بچه بودم اینکار رو کردم و جلوی سرم خالی شد و خب همونطور هم مونده

خیلی افتضاح بود دیگه دم اسبی نمیبندم و همیشه موهای جلومو کوتاه تر میکنم ک به کش نرسه

لایک نکن عزیز😂😐
۲۵ واقعیه همو میبینن همیشه دیگه خیلی عادی شده حتی تو خونه راحت با تلفن صحبت میکنه من بدم میاد ...

بنظرم گیر دادنتون فقط باعث میشه از چشمش بیوفتین

شما ک انقد بدتون میاد قانعش کنین برین‌خواستگاری براش تا به هم برسن

لایک نکن عزیز😂😐
۲۵ واقعیه همو میبینن همیشه دیگه خیلی عادی شده حتی تو خونه راحت با تلفن صحبت میکنه من بدم میاد ...

خبر داری اعتقادات دختره در چه حده؟

ببین خاله من خیلی از پسرارو میشناسم از همین ۱۲ سالگی کلی کارای بد میکنن خب چه برسه ب پسر شما 

سعی کن با پسرت حرف بزنی چهارچوب رو رعایت کنن گرچه الان تلفنی صحبت کردن خیلی عادیه 

ببین اگه دوسش داره و قصد جدی دارن برید خواستگاری 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری