2777
2789
این ک قیمتی نداره اینقدر حرص میخوری خوب اگه ب نام شوهرت نیست کاری از دستتون برنمیاد بعد واسه ۲۰۶ مدل ...

ععزیزم مشکل من اصلا ماشین نیست.مشکل من دروغیه که بهم چسبونده

خودش تو مهمونی اومد نشست کنارم و حرف ماشینو پیش کشید حالا به شوهرم مادرشوهرم جاریام به همه گفته من شروع کردم به صحبت درمورد ماشین

حتی ما دو تا رو روبرو کردن که ببینن کی راست میگه انقد اشک ریخت و قسم دروغ گفت که من دیگه کوتاه اومدن 

من از اینا ناراحتم.نه ماشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ععزیزم مشکل من اصلا ماشین نیست.مشکل من دروغیه که بهم چسبوندهخودش تو مهمونی اومد نشست کنارم و حرف ماش ...

خوب دیگا فهمیدی چطور ادمیه دیگه باهاش هم صحبت نشو میخاد صحبت کنه بگو من دخالت نمیکنم خودتون میدونید ب من ربطی نداره اصلا باهاش تنهانشو ک بخاد بهت دروغ بچسبونه

اول سلامش نکن بابقیه گرم بگیر بعد اینکه سلام نکردی۱۰ دقیقه بعد پاشو برو از همه خدافظی کن از این نکن

میترسم بقیه فکر کنن من بی ادبم

اصلا از بی ادب بودن خوشم نمیاد ولی دلمم با این آدم صاف نیست

الان با مادرشووهرت رابطت چطوره؟نمیترسی دوباره حرف دربیاره برات؟

هنوزم حرف درمیاره الان اینقدر ازش دورم ک شاید سالی یک بار یادوبار ببینمش بزاربگه حرفهای پشت سر دیگه واسم مهم نیست مهم خودمو بچموشوهرم هستیم اونم فقط حرص میخوره

میترسم بقیه فکر کنن من بی ادبماصلا از بی ادب بودن خوشم نمیاد ولی دلمم با این آدم صاف نیست

اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه بقیه فکر کنن مهم اینه

خواهر شوهرت دلیل افکارت میفهمه و میفهمه داره از کجا میخوره برا بقیه زندگی نکن برا دلت خودت زندگی کن

خوب دیگا فهمیدی چطور ادمیه دیگه باهاش هم صحبت نشو میخاد صحبت کنه بگو من دخالت نمیکنم خودتون میدونید ...

مادرشوهرم هم به زور سعی داره مارو دوباره با هم صمیمی کنه.پریشب خونش بودیم نون داد بهمون گفت ببرین خونه خواعرشوعرم (همسایمونه) که نون ندارن

شوهرم هم یه بی زبونیه بدتر از خودم اصلا نمیتونه نه بگه

مادرشوهرم هم به زور سعی داره مارو دوباره با هم صمیمی کنه.پریشب خونش بودیم نون داد بهمون گفت ببرین خو ...

با خانواده شوهرت هیچ وقت صمیمی نشو احترام نگه دارولی صمیمی نشو وقتی هم حرفی چیزی هست خودتوکنار بکش بگو شوهرت حرف بزنه چیزی بگن بگو خودتومیدونید من ک نمیتونم دخالت کنم چند وقت پیش خواهرای شوهرم خونه مادعواشون شد میخاستن منو هم مداخله بدن من اصلا حرف نزدم گفتم شماخواهرید خودتون میدونید من نمیتونم دخالت کنم دیگه ساکت موندن چیزی هم باشه شوهرمومیندازم جلو تواین ۱۱ سال هیچ وقت حتی اگه حرفی بهم زدن نرفتم دعواکنم فقط شوهرمو گذاشتم حرف بزنه

با خانواده شوهرت هیچ وقت صمیمی نشو احترام نگه دارولی صمیمی نشو وقتی هم حرفی چیزی هست خودتوکنار بکش ب ...

مادرشوهرمن هرحرفی دلش بخادمیزنه تهمت ودروغ عروس گندیده. ام میکنه میگه کتکت میزنم اخرش. بعد شوهرم هی ناز مادرش رامیکشه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏