2777
2789
عنوان

چطوری میشه به این باور رسید

133 بازدید | 10 پست

الان داشتم تو یه تاپیکی میخوندم که کسی نوشته بود خدا باهاش لجه یکیم جواب داده بود اگه به خدا باور داشتین هیچوقت اینو نمیگفتی

بعدش من فکر کردم که...

والا منم بی اعتقاد نبودم ساعت میذاشتم نماز صبحم اول وقت باشه با عشق میخوندم

ولی وقتی هردعایی کردم اجابت نکرد هر بلایی التماسش کردم ازم دفع نکرد سه سال تمام یه روز من بی قرآن نگذشت تا روزی یه جز میخوندم

ته همون سال چنان خدا منو زد زمین از همونجاهایی که التماس کرده بودم هوامو داشته باشه که هنوزم کمر راست نکردم 

تازه فکر نکن دعا میکردم جت شخصی بخرم نه واسه معمولی ترین چیزا که به همه داده

خب چطوری این همه آدمو نبینم که اصلا منکر خدا هستن دزدی کردن بدجنس هستن بدخواه هستن بعد خدا بهشون بهترینا رو داده شب و روز خوشی میکنند تروخدا نیا بگو خدا به حال خودشون ولشون کرده

یعنی میخوام بگم اگه من و اون خانم اینطوری فکر میکنیم خدا باهامون لجه خب باید ببینی چی کشیدیم

اگه خدا اینطوری شماها رو هم بلاک میکرد مثل ما فکر میکردین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره...ی دوگانگی سختو بدیه

منم گاهی کم میارم خدا خیر بده همسرمو دوباره با حرف زدن نشون دادنه نشونای زندگیم ابه روایت قانعم میکنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

سلام عزیزم

اون حرف که میگه باورش ندارید غلطه باورش دارید فقط خسته اید من میفهممم

روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم  وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :))) 

وقتی یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه نگاه کنه بگه چرا اتفاقی نمی افته ناراحت میشه در صورتی که دونه ی بذر در زیر خاک در حال رشدکردن و حرکته منتها ما باید باآگاهی صبور باشیم تا نتیجه محصولمون رو ببینیم اگه صبر نکنیم و اگاه نباشیم که تموم عالم در حال رشد و حرکته اونوقت ناراحت میشیم ولی اگه صبور و آگاه باشیم شاد خواهیم بود و به چشم ظاهر هم این رشد رو خواهیم دید و می بینیم هر چیزی در زمان خودش رخ میده...یه کشاورز اگه تموم باغش هم غرق آب کنه درخت ها خارج از فصل خودشون میوه نمیدن چون هرچیزی در زمان خودش اتفاق می افته...سختی ها و مشکلات در نهایت ما رو رشد میدن و باعث میشن ما به بهترین چیزهایی که حتی فکرشم نمیکنیم برسیم...

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ 

برای هر اتفاقی وقت معینی است ...

خدا دنیا رو بر اساس نظام علت و معلولی خلق کرده و اینطور نیست که یه جا نشسته باشه و ببینه کی نماز میخ ...

گلم میشه بیشتر توضیح بدی من علاقه دارم به این بحث علت و معلول اما دقیق نمیدونم چجوریه

خدا دنیا رو بر اساس نظام علت و معلولی خلق کرده و اینطور نیست که یه جا نشسته باشه و ببینه کی نماز میخ ...

ولی مثل اینکه یه جا نشسته و می بینه کی اصلا قبولش نداره و حق بقیه مردمم میخوره تا جیبشو پر پول کنه اگه شما ندیدین ما دیدیم کسایی که با شانس از آسمون و زمین براشون میباره

در ضمن کی گفته ماها دست رو دست گذاشتیم به امید نماز و دعا بودیم؟؟؟ خدا شاهده هفته ها هفت روز هفته بدون هیچ استراحتی میرفتیم سرکار توقعم فقط برکت بود نه که انواع و اقسام بلاهایی که فکرشم نمیکردم سرم بباره

بعدشم اون علت و معلولی شامل دزد نمیشه که گیر بیفته؟ دکتر زیرمیزی بگیر؟ دختر بدجنسی که خواستگار دوستاشو میپرونه و با همه بوده بدنامه شامل علت و معلولی نمیشه که بهترین ازدواجو میکنه؟؟؟؟؟

وقتی یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه نگاه کنه بگه چرا اتفاق ...

مرسی دوستم ولی همش میگم بیست سال صبوری کافی نیست برای حداقلها؟حداقلهایی که بقیه دارن؟ بقیه ای حتی زحمت کاشت و بیل زدن به خودشون ندادن و خدا صاف بردتشون تو باغ پر محصول همیشه سرسبز؟