2777
2789
عنوان

هرکسی مشکلی داره اینجا کامنت کنه بقیه کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 101 پست

مشکلم بی کاریمه بخاطر ۱۰۰۰تومن پول برا ۱۰۰۰ نفر ۱۰۰۰بار توضیح بدم برا چیمه ۳۵سالمه و مجردم 

قربون کریمی خدا ن بختمو باز کرد ن کار پیدا کردم 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرم دوست دختر داره واین منو خیلی آزار میده بدم میاد ازین کارها اینقدر دعوا داشیم باهم سر این کل ...

تفکر و کارهای نسل جدید با ما فرق داره بلاخره عزیزدلم بهتره یه جاهایی کنار بیاد ادم باهاشون 

مشکلم‌ اینه که خودمو دوس ندارم:) هرچی بقیه تعریفم‌میکنن باور نمیکنم .هرروز چشامو لنز میزارم اونقد گذاشتم دیگه حس بدی به چشمای خودم دارم .موهام تا کمرم بود اونقد دکلره کردم سوخت کوتاه کردم .همش جلو آینم نمیدونم چرا اخه من از خودم راضی نیستم

چ اشکالی داره فقط باهاش صحبت کن رابطع نباشه و اگر باردار بشه چ اثراتی دارهسوقش بده سمت رابطع سالم

مگه میشه رابطه نباشه  مطمئن باش که رابطه  هست   بعدشم  اصلا بخدا به حرفم گوش نمیده   میگه تو زندگی من دخالت نکن 

مشکلم مشکل دخترمه هرکی تونست یه صلوات بفرسته مشکلش حل بشه بدنش سالم باشه ازمایشش بدون مشکل باشه التماس دعا دارم ازهمتوووون باهردینی ک هستید😔😔

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

تفکر و کارهای نسل جدید با ما فرق داره بلاخره عزیزدلم بهتره یه جاهایی کنار بیاد ادم باهاشون

آره درست میگین شما  ولی من بدم میارپد رسما دارن  زنا میکنن  این  کثافت کاری  اعصابم بهم میریزه 

[QUOTE=365977629]منشی گری فروش اموزش ببین برا داروخانه [/QUOTجایی ک هستم خیلی کوچیکه 

تدریس تو خونه انجام میدادم همسایه ها انتظار رایگان داشتن میگفتن مجردی خرجی نداری گذاشتم کنار 

فروشندگی میکردم درو همسایه می اومدن ب مامانم میگفتن عیبه دخترتو میفرستی کارگری کسی نمیگیرش فردا و ازدواج نمیکنه از این چرندیات در اومدم

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟