2777
2789
ما شهر دیگه ای هستن برنامه ریزی میکنم غذا خوردیم جمع میکنم با شوهرم میرم بیرون اولا میگفتم اونا ماما ...

واسه منم اینجوریه تامیخوام بریم بیرون میگه منم میام یاتامیخوام برم میگه ناهارچی میخوای درست کنی یکدفعه کارداشتم بیرون باشوهرم غروب اومدیم خونه بخداهیچی درست نکرد دوباره به شوهرم گفتم بریم بیرون ساعت نه شب اومدیم بازهیچی درست نکرد گفت گوشت چرخکرده گذاشتم بیرون یخش بازشده چی میخوای درست کنی بعد ازاون عفریته هاس ازاونانیست که بگی پیریانمیتونه نه فقط میخوادمنواذیت کنه

گاهی انسانم آرزوست
پدرشوهر منم همین جوری بود ولی من از اون پر روتر بودم از اول نامزدی با خنده کلکش کندممثلا میگفتن شام ...

یکدفعه من شوهرم اومدکنارم ظرف بشوره مادرش میخواست خودشواعدام کنه انقدرتابلوسرخ شده بودجاریام هم همینطور 

گاهی انسانم آرزوست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا ۵۰سالشم نشده هنوز خونمون طبقه ی بالای خونه خودشونهتو یه آپارتمانیم

اگه با همین رویه پیش بری ، آیندت این میشه که بعد عروسی باید مدام واسه کاراش و نذریا و مهمونیا بری کمکش ، بچه های خواهرشوهر و برادرشوهر و مهمونا رو میفرستن خونت .خدا بدادت برسه زندگی با مادرشوهر 🙄😏 

واسه منم اینجوریه تامیخوام بریم بیرون میگه منم میام یاتامیخوام برم میگه ناهارچی میخوای درست کنی یکدف ...

بی صدا بزن من صد بار قهر کرده رفتی. منو نبردید ولی الان دیگه براش عادیه ما بخواهیم تنها بریم. تا ۹ بیرون بودی یه فلافل میخوردی نیومدی میگفتی ما شام خوردیم خسته ام شبتون بخیر. غذاها رو جوری که دوسنداره بپز همه روغنشو مصرف کن مایع زیاد بریز یه تشت آب کفی کن دور سینکشو خیس کن کلا خراب کن هر کار مردی همزمان باهاش سه کار درست کن براش

خوب آخه این ارزش داره براش کار کنی من میاد انگار پرنسسه حقشع من برم کاراشو کنم

واسه من میگم هیچی نکردبرنج وخیسوندم گوشت روهم گذاشتم روکابینت قابلمه وروغنم گذاشتم بعدکلاسم اومدم دیدم هیچی درست نکرد گفت گذاشتم خودت بیای اخه من ساعت ظهر چجورغذادرست کنم

گاهی انسانم آرزوست

انجام نمیدم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بستگی به زندگی تون داره مثلا مادر بزرگ من بنده خدا توانایی کار برا خودش نداره چ برسه دیگرون خودت باید بپزی بشوری ولی مثلا حتی ازت نمیخواد لیوانی از کثیف کرده های خودش بشوری اصلا کار ازت نمیخواد فقط میگه خودتون خوردید خودتون جمع کنید مادر شوهر من خودش نشسته دستور میده خواهر شوهر مجردم انجام میده مثلا گه گاهی گفته عروسم خونم جارو میزنه یا عروس ظرفتو بشوره من پوز خند و لب خند زدم گفتم هه من خونه خودم عاجزم بزنم چند روزه میخوام بزنم نمیشه یا مثلا بارها بار شوهرم گفته غذاشون درست کن هزار بار تواین دوسال درست کردم خوردن رفتن جدیدن یه رفتار های سمی دیدم و یه توقعاتی کردم ک شوهرم نتونسته نفس بکشه و واقعا دلخورم تصمیم جدی گرفتم جلو خودشون گفت غذا میگم عه من اذیتم نمیتونم خسته سختمه به اندازه اونام درست کنم خواهر شوهر متاهلم مثلا مامانش میگه چرا مارو دعوت نکردی چرا براما درست نکردی خنده مسخره آمیزی میکنه نگاش میکنه و تمام مادر شوهرم پر توقع پررو میخواد براش طلا لباس بخری خونش تمیز کنی سرویس بدی کلا بخوره فلان تو هم بهش نگی ولی همه چی بگه بهت نازش رواست خلاصه من محل نمیدم حرف هم بهش میزنم تا گفته هرچی بچه هام نتونستن بهم بگن تو فلانی همه حرف بهم میزنه 😂من آروم ساکت بودم به دل هم نمیگرفتم کمکم تغییر کردم چون جنبه شو نداشتن اینو قطعا یه روزی بهشون میگم البته ک به شوهرم گفتم اینو

یکدفعه من شوهرم اومدکنارم ظرف بشوره مادرش میخواست خودشواعدام کنه انقدرتابلوسرخ شده بودجاریام هم همین ...

مادر شوهر من و جاری های منم آتیش میگرفتن 

خب بگیرن بدرک 

بعد به تیکه میگفت برو  خونه خودت کار کن اینجا کار نکن منم اصلا محلش نمی‌دادم بعضی وقت ها سکوت از فحش بدتره

البته اینم بگم کمک کردن خوبه ولی من از زرنگ بازی بدم میاد و زیربار نمیرم  وقتی یه پدرشوهر و مادرشوهری هیچ کاری برای عروسی پسر و عروسش نمی کنه گه میخوره به عروس بگه پاشو کار کن اگر خوب بودن خوبی هاشون جبران میکردم ولی متاسفانه چیزی برای جبران نبود

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

وای دقیقا منم وقتی زیاد کار بکنم کمرم درد میگیره روم نمیشه بهش بگم فک می‌کنه بهونه میارمخودش خیلی تن ...

اه انقد بدم‌میاد ازین مادرشوهرا که میخوان از عروس بیگاری بکشن

نکن بذار بسوزه بگو من واسه پسرتم وظیفه ندارم😐

سر خودتو گرم کن موقع کار اگر بچه داری یا بچتو تر و خشک کن یا برو دسشویی خودتو سرگرم کن یا برو سرنماز خودتو بزن به سر درد

درضمن کمترم برو خونش

چندسال دیگه پیر میشی کمر و زانوت و همه جات داغون شده برا مادرشوهر ول کن بابا

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘