2777
2789

ما شهر دیگه ای هستن برنامه ریزی میکنم غذا خوردیم جمع میکنم با شوهرم میرم بیرون اولا میگفتم اونا مامان خودم می‌نشست چهار تا چهارتا براش کله پاچه پاک میکردیم یه با دوتا کله پاچه از اونجا شوهرم خرید بیکار بالا سرم می‌چرخید ولی دست نزد از بس عصبی بودم چاقو ناجور دستمو بردبد دیگه درس عبرت شد هر چی میگه خودمو به نشنیدن می نم یا با شوهرم دور میزنم یا با غذا دادن به بچه مشغول میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودتو مشغول کن مثلا وقتی میدونی میخوام کار بده برو با گوشی صحبت کن یا برو توی حیاط یا تراس بگو گرمم شده یا سردم شده چمیدونم با همسرت گرم حرف شو پچ پچ کن ..... این همه کار ، بعدشم آدم میره جایی در حد مهمان یه کارایی انجام میده نه اینکه وظیفه اش باشه در حد احترام در اون حد انجام بده و احترام خودتو حفظ کت 

شوهرت هیچی نمیگه

تو آشپزخونه ایم به حال دید نداره به خاطر همین شوهرم نمی‌فهمه

آنقدرم سیاست داره جلوی شوهرم قربون صدقه ی من می‌ره 

تو خلوت ازم کار می‌کشه 😐

وای دقیقا منم وقتی زیاد کار بکنم کمرم درد میگیره روم نمیشه بهش بگم فک می‌کنه بهونه میارمخودش خیلی تن ...

چرا زیاد میمونی که کار کنی؟ ماهم میریم ولی مثلا بعد از شام یا بعدازظهر سر میزنیم و برمیگردیم دیگه اونموقع کار خاصی هم پیش نمیاد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اونم کاری کمکت میده بیاد خونه ات؟

نه خداشاهد اوندفعه اومدکلاس انلاین داشتم تاساعت یک ظهرهمه چیوتواشپزخونه گذاشتم گفتم مادرخودتون اینم اشپزخونه ساعت یک اومدم دیدم هیچی درست نکرده وگفت موندم تاخودت بیای چی میخوای درست کنی

گاهی انسانم آرزوست
سالی یه بار میرم .فوقش در حد ظرف شستن .دیگه کاری نمیکنم ، یعنی توقع داری چیکار کنم🤔

خوشبحالت سالی یه بار میری

من عقدم هنوز

ماهی یه بار نرم سریع گله میکنن چرا نمیای انگار خیلی مهمان نوازن

واسه من پدرشوهرم خاله زنک ترازمادرشوهرمه میگه عروس بروکمک مادرشوهربعدمیرم تواشپزخونه میبینم مادرشوهر ...

پدرشوهر منم همین جوری بود ولی من از اون پر روتر بودم از اول نامزدی با خنده کلکش کندم

مثلا میگفتن شام امشب با فلانی یعنی من ..منم میگفتم اخ جون امشب میریم رستوران ...می‌گفت میخواهم دست پخت خودت بخورم میگفتم من همه چی بلدم ولی فقط اندازه دو نفر...خلاصه انقدر باهاش کل کل کردم تا از رو رفت ...یکبار هم شام اونجا بودیم جاری هام پیچیدن به بازی ظرف های شام گذاشتن برای من شوهرم صدا کردم گفتم این رفتارشون  واقعا درسته؟گفت نه دریت نیست بعد خودش و برادر شوهرم ظرف ها رو شستن 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

من به شوهرم یاد دادم هر وقت جمعیت زیاده یا میبینه من خیلی دارم کار میکنم الکی صدام میکنه بیا کارت دا ...

یعنی خودت ،اختیار خودت، رو نداری،من اگه خواهرشوهرام باشن ، عمرا پاشم .اگه جاریام پاشن ، منم پامیشم یه تکونی به خودم میدم 

نه خداشاهد اوندفعه اومدکلاس انلاین داشتم تاساعت یک ظهرهمه چیوتواشپزخونه گذاشتم گفتم مادرخودتون اینم ...

خوب آخه این ارزش داره براش کار کنی من میاد انگار پرنسسه حقشع من برم کاراشو کنم 

خوشبحالت سالی یه بار میریمن عقدم هنوزماهی یه بار نرم سریع گله میکنن چرا نمیای انگار خیلی مهمان نوازن

عقدی و میری کار میکنی 🙄؟ مادرشوهرت خیلی پیره ؟ اگه خیلی پیره ، اشکالی نداره ولی اگه جوونه 😏.بعد عروسی ، خونت اونجاست یا خونه جدا داری؟

بگو مامان 

من و اسم خواهرشوهر ظرفارو بشوریم زحمت جمع کردن سفره هم با شما 

اگه قبول نکردن با شوهرت هماهنگ شو 

تو جمع به شوهرت بگو مثلا پام یا کمرم درد میکنه میشه بیای ظرفارو باهم بشوریم یکی دو بار که شوهرت بشوره دیگه بهت کار نمیگن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
عقدی و میری کار میکنی 🙄؟ مادرشوهرت خیلی پیره ؟ اگه خیلی پیره ، اشکالی نداره ولی اگه جوونه 😏.بعد عر ...

نه بابا ۵۰سالشم نشده هنوز 

خونمون طبقه ی بالای خونه خودشونه

تو یه آپارتمانیم