2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار میکنید

217 بازدید | 17 پست

خدایی من خودم تحملم خیلی بالاست، ناراحت میشما تو خودم میریزم گاهی وقتا گریه میکنم، ولی اینکه خانواده شوهرمو تا الان نکشتم خیلی تحمل کردم مخصوصا مامانش، شوهرم همه کار برای خونواده ش کرده، خونه، زمین، ماشین خریده حالا قراره یه خونه دو طبقه ام براشون بسازه، کلی تو این مدت واسشون خرج کرده برای تک تک شون گوشی خریده، واسه مامانش ماشین لباسشویی و جاروبرقی جدید و کلی خورده ریز دیگه رسما شده خرجی بده اونا، اونوقت از کجا میاره، از من میزنه، من یه چیزی بخوام نداره ولی برای مامان و بابا و داداشش داره این همه بخره، من عروس اولم دوتا برادرشوهر کوچیکتر دارم، متاسفانه این سختیا فقط برای منه و عروسای دیگه شون فقط میخوان بیان مفت زحمتای شوهر منو و آینده منو بخورن، شما جای من بودید تا کجا تحمل میکردید؟

تازه مادرشوهرم انقد پرروئه از من توقع داره کارای خونه شم انجام بدم، چن بار رفتم کمکش مهمون داشته ولی همیشه خدا طلبکاره این زن هیچوقت راضی نمیشه هر کاری ام کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باشم همی الان وسایلمو جمع میکنم میرم خونه پدرم.. یا حداقل مهریمو میزارم اجرا کسی ک داره خرج اونارو بده مهریه منم میتونه بده. باید محکمتر باشی اونقد واسش خرج بتراش تا خرخره بره تو قرض پول واسه بقیه نمونه...نق بزن غر بزن خیلییی زیاد طوری ک خسته شه

خودمون مستاجر باشیم اونا دو سه تا خونه واقعا نمیدونم با شوهرم چیکار کردن، کلا همه این کارارو تو سه سالی که از ازدواجون میگذره کرده ها، مثلا ده سال اینا نیست، فقط به خونوادش میرسه انگار اونا جوونن با کلی آرزو، نمیگم نکنه اونام پدرمادرشن حق دارن به گردنش ولی انصاف نیس من جوون با بدبختی زندگی کنم درآمد شوهرم خرج اونا بشه اونا سختی نکشن

من باشم همی الان وسایلمو جمع میکنم میرم خونه پدرم.. یا حداقل مهریمو میزارم اجرا کسی ک داره خرج اونار ...

خسته شه خیلی راحت منو میندازه بیرون مهم نیس واسش بود و نبودم، اول و اخرش مامانش براش مهمه و بس

عزیزم خیلی بده که اینجوری. خودتون مستاجرید بعد واسه اونا خونه خریده؟ مغزم سوت کشید والا. اخه این چه وضعشه؟ بالاخره توام باید یه حرکتی بزنی. به نظرم بگو جدا میشم ازت اگه ادامه بدی 

عزیزم خیلی بده که اینجوری. خودتون مستاجرید بعد واسه اونا خونه خریده؟ مغزم سوت کشید والا. اخه این چه ...

همه راه هارو امتحان کردم گلم فایده نداشته میگه اگه فک میکنی من بخاطر تو خانواده مو ول میکنم اشتباه میکنی، اگه میخوای کنار من باشی باید کنار خانواده م باشی😞

همه راه هارو امتحان کردم گلم فایده نداشته میگه اگه فک میکنی من بخاطر تو خانواده مو ول میکنم اشتباه م ...

خب تو چرا این مرد رو ول نمیکنی؟ خیلی حرص داره این قضیه   چرا تحمل میکنی این وضعیت رو ؟ بچه داری؟

خدا هدایت کنه اون پدر و مادرایی که بچه هاشون میندازن تو تله روحی روانی و کنترلشون بدست میگیرن

👌🏻💔

کاش حداقل یذره شعور داشتن قدردان بودن، خواسته هاشون تمومی نداره شوهرم دیگه خونه شونو نو کرده دیگه نمیدونم کی میخوان تموم کنن، حالا اون زمینی که براشون خریده میخوان خونه بسازه براشون دوباره خونه وسیله میخواد دیگه قشنگ ده سال آینده منو از الان گرفتن ازم

👌🏻💔کاش حداقل یذره شعور داشتن قدردان بودن، خواسته هاشون تمومی نداره شوهرم دیگه خونه شونو نو کرده د ...

واقعا شرایط سختیه

خدا کنه سرش به سنگ بخوره

من تو شرایط شما نبودم ولی مشابه وضعیف ترش تجربه کردم واقعا سخت و عذاب آوره