2777
2789

سلام 

بچها خب از عنوان معلومه واسه همین زیاد توضیح نمیدم... پدرشوهر مادرشوهرم برادرشوهر رو از همسرم خیلی خیلی خیلی بیشتر دوست دارن، برادرشوهر خودش خیلی پسر خوبیه، آروم و مهربونه با همسرمم اوکی هستن، اما پدرمادرشون برادرشوهرمو خیلی بیشتر دوست دارن همیشه میگن همسر من داره سرش کلاه میزاره ،😑 حتی اینم میدونم که برخلاف من گه گفتن ما رسم کادوخریدن برای عروس نداریم و همسرمو همون اول ازدواج بدونه ذره ای کمک تنها گزاشتن اما خودشون میگن برادرشوهرم زن بگیره براش سنگ تموم میزارن ... خلاصه میدونم و ناراحتم میشم  نه که نمیشم اما خب تاثیری تو زندگیم نداره گذشته رفته ، اما الان مسئله اینجاست که ما پیششون هستیم ، ۳ سالی میشه ، من کمکشون هم میکنم و خرج زندگیشون هم با همسرمه تقریبا ، و پدرشوهرم یه زمین ۴۰۰ متری داره ، امشب میگف اون زمین رو میخوام برای پسر کوچیکم‌خونه بسازم ، همسرم نبود، ما برای خونه رو اون زمین حساب کرده بودیم اما پدرشوهرم گفت بزرگه (همسر من)اگه اینجا نمیمونه بره واسه خودش خونه بخره، زمین رو میخوام برا کوچیکه بسازم حالا موندم چیکار کنیم ، با این اوضاع اقتصادی تا آخر عمر هم کار کنیم نمیتونیم خونه داشته باشیم بی اون زمین،  حالم خیلی گرفته شد ... حالا چیکار کنیم؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم بگم ما الان‌ ۳ ساله ازدواج کردیم و باهاشون تو یه ساختمونیم اما خونمون خیلی کوچیکه و نمیشه زیاد بمونیم ، حتی سرویس هم با اونا مشترکیم من خیلی سخته اینجا...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

این تبعیض و زیاد تو خونواده ها دیدم 

خب الان شما که نمیتونی کاری کنی 

باید شوهرت تقاضا کنه یه کمکی بهش کنن

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

همه  چی رو برای خودت نخواه چهار صد متر زمین کمی نیست جفتتون توش خونه بسازید 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

به شوهرت بگو باهاشون صحبت کنه حالا ک میخوان بسازن دو طبقه بسازن ولی هزینه یک طبقه با خودتون 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
اینم بگم ما الان‌ ۳ ساله ازدواج کردیم و باهاشون تو یه ساختمونیم اما خونمون خیلی کوچیکه و نمیشه زیاد ...

تو یه خونه هستین یا واحد جدا؟

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
لا اقل بگین دو طبقه بسازن.

خب خودمون همین قصد رو داشتیم چون این دوتا برادر باهم همه کاراشون شریکیه اما الان پدرشوهرم میگه نه پسر بزرگم نمیخواد بره اونجا فقط کوچیکه...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

اسی خواهر‌شوهرم داری؟ 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

حرفات واسه من عادیه

چون خانواده شوهرمم همینن

کاش میرفتین یه جای ارزون مینشستین

تا پولاتونو جمع میکردین تو این سه سال

نکه خرج پدرشوهر مادرشوهر کنین اخرشم بگم زمین برا اون یکی

فقط این جمله رو بعد ده سال زندگی بهت میگن

هیییییییچ کمکی نمیکنن

بفکر خودتون باشین

جدا زندگی کنین

دونفری کارکنین خودتون خونه بخرین وگرنه اونا کمکی نمیکنن