2777
2789

سلام پسرم ۴سالشه و مهد میره. الان چندروزه که صبح ها احساس دفع داره ولی چون اونجا راحت نیستو... اذیت میشه و توکلاسهاش شرکت نمیکنه. بنظرتون میشه کاری کرد دیگه صبح ها پی پی اش نگیره؟ قبلا شبها یا غروب پی پی میکرد🙈

فکرش درگیره طفلی. بعضی بچه ها تیکه میندازن. دسشویی هم میره هرچی میگم ولی نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تایم شام خوردن و خوابیدنش رو‌تنظیم کنید صبح موقع دست صورت شدن پی پی کنه مثل ادم بزرگا.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
مربی مهد بابد ببرش دسشویی بچت اذیت نکن وظیفه اش ببرش دشویی

خانه کودک میره حالت وی آی پی داره. مهد نیست. پسرم ۳ماهه داره میره و هنوز کاما جذب نشده. اونجا بچه رو نهایت یه کمک برای شستشو میکنن. مهد نیست که همش با مربی باشه

یعنی مهد نمیره به خاطر پی پی؟ صبح تو خونه صبونه میدی ده دقیقه بعد صبونه ده دقیقه بذار تو دسشویی بمون ...

۱۰ دقیقه الکی بشینه شاید پی پی اش بیاد؟! نمیشه

یه جیش کوچیک میکنه و سریع میاد بیرون میره سراغ بازی تا من حاضر شم ببرمش

۱۰ دقیقه الکی بشینه شاید پی پی اش بیاد؟! نمیشهیه جیش کوچیک میکنه و سریع میاد بیرون میره سراغ بازی تا ...

الکی نیست خب خودشو نگه میداره فقط جیشش میاد من امتحان کردم دکترش گفت حتی گاهی جیششو کامل انجام نمیده که به پی پی نرسه ولی وقتی بمونه کارشو انجام میده