2777
2789
عنوان

چه قد ممکنه شوهرم این مشکلو بکوبه سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3846 بازدید | 141 پست

منتظرم یه 5 میلیون جمع کنم برم اول ازمایش هورمونی و سونوگرافی بدم چون خودم به کیست خیلی شک دارم، حالا هیچ کی تو خونوادمون جوش نمیزنه عجیبیه من از بچگی اینجور شدم، یه مدتم دکسی سایکلین دکتر برام نوشت چون بدنم دونه زد و خارش شدید گرفتم از ترس ولش کردم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
مرسی که امید میدی عزیز دلممممم، من حتی حاظرم اینا تا اخر عمر بمونن ولی جوشام خوب شن

فداتشم انشالله خوب میشه عزیزم.

غصه ی این چیزا رو نخور من خودم یه زمانی انقدر غصه می خوردم الان بعد مدت ها با دیدن تاپیک استارتر یاد پوست صورتم افتادم.

منم مثل تو یه زمان فکر می کردم جوشای صورتم تا ابد باهام هستن یادمه این دکتر رو مادرم معرفی کرد برم من بیش تر از ۱۰ تا دکتر رفتم دکتر پوستی نبود که نرفته باشم تو شهرمون،،،،این آخریش بود گفتم اینم درمان نکنه دیگه بیخیالشون میشم اما میگن در ناامیدی بسی امید است واقعاً راسته.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خوبمن به شدت میترسمچون زن پسر خالم پوستش خشک بود و زود سرخ میشدپسرخالم به خالم گفته بود این چرا پ ...

اونا مرد نیستن خودت باید مرد واقعیتو پیدا کنی الکیم حساس نشووو از پوستت معلومه چقدر خوشگلی تازه خیلیا حسرت پوست سفیدمونو میخورن

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
فداتشم انشالله خوب میشه عزیزم.غصه ی این چیزا رو نخور من خودم یه زمانی انقدر غصه می خوردم الان بعد مد ...

ممنون قشنگممم، منم همینم فکر میکنم تا اخر عمر باهامه، ایشالله که درمان بشه بیام خبرشو بهت بدم، ایشالله بچه هات همیشه سلامت باشن که وقت میزاری اطلاعاتتو در اختیار بقیه قرار میدی❤️❤️❤️، 

کجا زندگی میکنی چون من ی دکتر پوست فوق العاده دارم ک مشکل خودم ک دقیقا همین مشکل بودو حل کرد

من کزجم

اونا مرد نیستن خودت باید مرد واقعیتو پیدا کنی الکیم حساس نشووو از پوستت معلومه چقدر خوشگلی تازه خیلی ...

نمیدونم والا، طرف ما پسرا فقط دنبال دختر خوشگل و قد بلند و بی عیب و ایرادن

ممنون عزیزم 💞

فداتشم انشالله خوب میشه عزیزم.غصه ی این چیزا رو نخور من خودم یه زمانی انقدر غصه می خوردم الان بعد مد ...

میتونم بدونم چند وقت از درمانت گذشته؟ 

نمیدونم والا، طرف ما پسرا فقط دنبال دختر خوشگل و قد بلند و بی عیب و ایرادنممنون عزیزم 💞

مطمعن باش از خیلیا خوشگل تری❤️❤️اینو مطمعنم فقط اعتماد به نفستو بالا ببر، وقتی خودت خودتو بی نقص ببینی بقیه هم بی نقص مببینن شک نکن

وایییی گفتی کرممممممم، ببین از کمدم برات عکس بگیرممممم، فقط توش کرمههه اخرش چی؟؟ اخرش باز جوش میزنم، ...

قربونت گلم زنده باشی.

کرم هیچ فایده ای نداره.

من رفتم پیش یه دکتری دیدم یه مشت کرم برام نوشته برم از لوازم آرایشی بگیرم!!!!

منم نگرفتمشون اون زمان یک میلیون می شد زمانی که یک میلیون پول بود واقعاً آخه بی انصاف تو چه درسی خوندی که نمی دونی کسی که جوش فعال داره نباید کرم بزنه چربی بدترش می کنه و تشدید میشه.

بعد فهمیدم فروشنده ی کرما پسر خودشه کاسبی پسرشو رونق میده.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

طرف یه دست و پا نده ازدواج میکنه 

بعد زنای ایرانی بخاطر جای جوش ا زازدواج میترسن

اگ خدت فک میکنی این یه عیبه ..این حسو ب شوهر آینده هم انتقال میدی 

یکم اعتماد ب نفس داشته باشین ...

🫀🤍

قربونت گلم زنده باشی.کرم هیچ فایده ای نداره.من رفتم پیش یه دکتری دیدم یه مشت کرم برام نوشته برم از ل ...

پس همونه هر چی کرم گرون میخرم بدترش میکنه، خدا لعنتشون کنه، باورت نمیشه هر بار میرم دکتر نزدیک 1 میلسون بیشتر خرج میکنم، اخرین بار لایه بردار قوی بهم دادن که شبا از سوزش پوستم خابم نمیبرد، بعد گفته بود هر روز استفاده کن، درسته وقتی لایه برداری میکردم فرداش جوش زیادی نمیزدم اما پدر پوست صورتم در اومد، تا چند ماه پوسته پوست شده بود

عععع این دکتره ام دقیقا کرجه نزدیکای چهار راه طالقانی خیلی خوبه احتمالا اسمشو شنیدی .دکتر لاله کدیور

امیدوارم نخوای تبلیق بیخود کنی

ممنون قشنگممم، منم همینم فکر میکنم تا اخر عمر باهامه، ایشالله که درمان بشه بیام خبرشو بهت بدم، ایشال ...

انشالله حتماً بیا بگو.😍😍

قربونت گلم کاری نکردم ک،،،،ممنونم ازت مهربونم.