2777
2789
عنوان

چه قد ممکنه شوهرم این مشکلو بکوبه سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 169 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دیگه واقعاااا حساس شدی.

اینا اندازه ی سر سوزنن با میکرونیدلینگ و لیزر میرن.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

تو دیگه واقعاااا حساس شدی.اینا اندازه ی سر سوزنن با میکرونیدلینگ و لیزر میرن.

پیامتو الان دیدم عزیزم، راکوتون میگن خیلی عوازض داره خون دماغ میشی و این حرفا یعنی الکیه؟ کیست چی نداشتی؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
تو دیگه واقعاااا حساس شدی.اینا اندازه ی سر سوزنن با میکرونیدلینگ و لیزر میرن.

مرسی که امید میدی عزیز دلممممم، من حتی حاظرم اینا تا اخر عمر بمونن ولی جوشام خوب شن

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
نه واقعا موقع آرایش چاله ها معلومن و بدن۲۱سالم

ببین ولی اینو بهت بگم پسرا کورن، من یکی چند سال پیش عاسقم بود ول کنم نبود، با اینکه همه میگفتن صورت من پر جوشه اون رد میکرد میگفت من که جوشی نمیبینم تازه اگه هم داری با نمکت کرده، میخام بگم اگه کسی بخوادت این چیزا به چشمش نمیاد

جوشای من هم هورمونی بودن هم عفونی راکوتان و اسپیرونولاکتون هم زمان خوردم بدون هیچ کرمی با دو بسته ی ...

من کرجم عزیزم، فقط این دوره درمانت چقدر طول کشید

پیامتو الان دیدم عزیزم، راکوتون میگن خیلی عوازض داره خون دماغ میشی و این حرفا یعنی الکیه؟ کیست چی ند ...

به منم می گفتن عوارض داره و فلان و بهمان اما من گفتم مرگ یه بار شیون هم یه بار بالای ۱۰ تا دکتر رفتم کااااش این دکتر آخری رو همون اول می رفتم و این قرص رو همون اول می خوردم.

اولش آزمایش خون کامل دادم با هورمون و سونوگرافی از تخمدان.

نه کیست داشتم و نه تنبلی تخمدان.

فقط یکی از هورمونام اون دوره نمی دونم چرا رفته بود بالا گفت شاید ارثی باشه و هم زمان راکوتان هم خوردم.

هیچ عوارضی برام نداشت فقط طی دوره ی مصرفش لبام خشک می شدن.

اول عامل جوشا رو پیدا کن.

کرمم به من گفت هر چی دارم بریزم سطل آشغال همه اش الکیه و ظاهر رو یه مدت درست می کنه باز روز از نو روزی از نو.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

به منم می گفتن عوارض داره و فلان و بهمان اما من گفتم مرگ یه بار شیون هم یه بار بالای ۱۰ تا دکتر رفتم ...

وایییی گفتی کرممممممم، ببین از کمدم برات عکس بگیرممممم، فقط توش کرمههه اخرش چی؟؟ اخرش باز جوش میزنم، اگه بدونی چه حس خوبی دارم این حرفارو زدی اصلا قلبم اکلیلی شد، برات سلامتیو ارزو میکنمممم بهم امید دادی

ببین ولی اینو بهت بگم پسرا کورن، من یکی چند سال پیش عاسقم بود ول کنم نبود، با اینکه همه میگفتن صورت ...

چه خوب

من به شدت میترسم

چون زن پسر خالم پوستش خشک بود و زود سرخ میشد

پسرخالم به خالم گفته بود این چرا پوستش اینجوریه

یا اطرافم خیلی مرد دیدم که همش به خانمشون سر کوچک ترین چیز عیب میگیرن، که لاغری و چاقی و فلان و بهمان

وایییی گفتی کرممممممم، ببین از کمدم برات عکس بگیرممممم، فقط توش کرمههه اخرش چی؟؟ اخرش باز جوش میزنم، ...

عزیزم راکوتانو زیر نظر پزشک مصرف کن، هیچ عارضه ای نمیده جز پزشک به حرف هیچ کس، اونایی که میگن داغونت میکنه و فلان توجه نکن