2777
2789

من از صب فقط باخودمو اینور اونور ور رفتم اصن نمیدونم چیکار کردم
عصریم بیرونیم تا شب احتمالا
از شما چه خبر اوضا احوال چجوریاس

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعصابم خرابه

امتحان ریاضیمو امروز ۱۹.۵ شدم

دینی هم ۱۹.۵ شدم

معدلم بیست نمیشه..

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

تاپیک قبل گفتم 

غذا بچمو داشتم میکشیدم 

الان نشستم پیشش تا بخوره 

بعد میرم کتاب بخونم 

بعد هم لبه پنجره رو باز میزارم میکپم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

ولا روبیکا کانال زدم رایگان آموزش خیاطی بدم 

دنبال محتوا برای اون بودم و عضو گیری

شما هم دوسداشتی عضو شو لینگ امضامه

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

میشه ۵ تا داف شیطون بلا تاپیک منو گزارش بزنه🥹😂🌸

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

اعصابم خرابهامتحان ریاضیمو امروز ۱۹.۵ شدمدینی هم ۱۹.۵ شدممعدلم بیست نمیشه..

بیخیال آجی بیست بشه یا نشه فرقی نمیکنه تو با نهاییات و کنکورت میری دانشگا 

هیچی داشتم کاپوچینو با کره بادوم زمینی می‌خوردم فیلم خوبی از جم سیریس نگاه میکنم امروزم تولدم هس شوهرم بیاد ببینم چیکار میخواد بکنه یه کنم به لوسی جونم هاپوم بازی کنم الان شیرین عسلم خوابیده😍🥰🐶😊

دارم تو سایت میچرخمو به باشگاه خواهم رفت

خوشبحالت من صب ساعت شیش بیدار میشم که ورزش کنم تو خونه ورزش میکنم با اپ
فعلا برا باشگا رفتن زیادی گشادم😂🙌