2777
2789
عنوان

چه قد ممکنه شوهرم این مشکلو بکوبه سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5721 بازدید | 168 پست
قربونت گلم زنده باشی.کرم هیچ فایده ای نداره.من رفتم پیش یه دکتری دیدم یه مشت کرم برام نوشته برم از ل ...

میگم عزیزم من اگه ازمایش هورمونی بدم باید برم دکتر زنان ازمایشمو بخونه؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

اره دیدم همشم میبینمش ازدواج که چی بگم چه ازدوااااجی خررررپول خودش ولی چیزی نداشت پسرم خوش تیپپپ

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم انای زیباعروس سابقه اقای پروینوزن فعلی خطیبی

بفرما اگه ما اینجوری بودیم خودمونو میکشتیم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

استارتر توام روی اعتماد به نفست کار کن عزیزم.

من یادمه رفته بودم لیزر مو دکتره بدون این که من اصلاً برای جوشام رفته باشم گفت اینم پوسته تو داری انگار تراکتور شخمش زده بیا میکرودرم کنم برات منم بلند شدم گفتم پوست هیچی کاش جای پوست من تو لااقل شعور داشتی از خودت اسم و رسم خوب تو ذهن آدما به یادگار می ذاشتی و دراومدم بیرون.

برامم مهم نبود من تو عمرم فقط این دکتر بی فرهنگ بهم این جوری گفت وگرنه چه شوهرم،،،،چه شوهر سابقم چه اطرافیانم هیچ کی حتی یک بار هم نگفت تو پوستت اسکار جوش داره اصلاً انگار موضوعی با این عنوان به ذهنشون نرسیده.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

ببین عزیزم شوهر منم این مشکل رو داشت. وقتی عروسی کردیم هر شب یه پنبه برمی‌داشتم یا سرکه سیب خیسش میکردم و فقط میذاشتمش روی فرو رفتگیهاش. بعد ی مدت خوب خوب شد. خاله خودمم همین بود حتی بدتر از شوهرم رفت عطاری با عرق و این‌چیزا پوستش عالی شد خیلی خیلی خوب شد

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

عمه من تاس بود ازدواج کرد غرق امکانات وپول بود خدافقط شانس بده ّه آدم

زن عمو من کچل بود، کلا ریشه موهاش به یه دلیلی دیگه در نمیومد، عموم دکتر بود گرفتش

میتونم بدونم چند وقت از درمانت گذشته؟

خیلی ساله عزیزم حدوداً ۱۰ سال می گذره

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

عزیزم🙂 عیبی نداره فقط ب پوستت برس شفاف شه من خالم جای فرورفتگی صورتش افتضاح بود

ولی انقد ب پوستش میرسه ۹۵ درصد بهتر شده

بزار پوستت همیشه شاداب باشه

اب فراوان بخور

برو دکتر ی روتین پوستی خیلییی خوب برات بنویسه  اگ پول برات مهم نیس

خلاصه رو هیکلت زیاد کار کن

وقتی میخای بری جایی

مثلن رو ی نقطه از صورتت تمرکز کن‌ک‌جلب توجه کنه اونطوری پوستت کمتر ب چشمم میاد

مثلن بعضی وقتا رو چشمات تمرکز کن ی ارایش خشگل رو چشات انجام بده

بعضی وقتا رو لبات تمرکز کن ی رژ خشگل بزن دورشو با خط لب همرنگش یا ی درجه تیره ترش مرتب کن

همیشه بوی خوب داشته باش ! بوی دهنت بزار عالی باشه! ی ادکلن خوب بزن

لباسای خوب بپوش استایل کردن یاد بگیر

ب پوستت برس ک جوش نداشته باشه

ب موهات برس زیاد 

ابروهاتو خشگل کن . ن با مداد سعی کن ابروی طبیعی خودت باشه

کلی ماسک هست ک برای شفاف شدن پوست

خوبه

و در وهله اخر رو شفاف و روشن شدن پوستتت کار کن کار کن کار کن 

😍

استارتر توام روی اعتماد به نفست کار کن عزیزم.من یادمه رفته بودم لیزر مو دکتره بدون این که من اصلاً ب ...

اون میخاسته پول بگیره، چقدر بعضی دکترا پول پرستن