2777
2789
عنوان

دارین چیکار میکنین و خواهید کرد🍀💎

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 104 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخیال آجی بیست بشه یا نشه فرقی نمیکنه تو با نهاییات و کنکورت میری دانشگا

مدرسه فقط به معدلین ۲۰ لوح میده

من خیلی لوح دوست دارم ولی میدونم امسال قسمتم نمیشه💔🙃😃

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

خوشبحالت من صب ساعت شیش بیدار میشم که ورزش کنم تو خونه ورزش میکنم با اپفعلا برا باشگا رفتن زیادی گشا ...

اراده‌ی خوبی داره👌

ادامه بده و ورزش رو ول نکن چون به جز سودمندی هیچی نداره و برای روحیه و انگیزه و اندام عالیه

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

تاپیک قبل گفتم غذا بچمو داشتم میکشیدم الان نشستم پیشش تا بخوره بعد میرم کتاب بخونم بعد هم لبه پنجره ...

همیشه به همین خوشی😂💞

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

از صبح کمی کار خونه داشتم ، تازه اومدم نشستممنتظرم چند دقیقه دیگه کار ماشین لباسشویی تموم بشه برم سر ...

جوون خوشمزهههه خورش کرفس نوش جونتونننن

به شدتتت درس دارم تازه شروع کردم به خوندن 

شوهرمم رفته شمال ماموریت من بخاطر امتحانا نتونستم برم باهاش غمگینم🥲😂با دوستاش هی میرن میچرخن عکس و اینا میفرسته راستش حسودیم میشه ولی نمیتونم برم بیرون چون اصلا خوش نمیگذره بهم🥲😂

هیچی داشتم کاپوچینو با کره بادوم زمینی می‌خوردم فیلم خوبی از جم سیریس نگاه میکنم امروزم تولدم هس شوه ...

عشق جان تولدت مبارک ایشالا ی زندگیه پر از شادیو تجربه کنی دلت شاد باشه همیشه🥺❤

صبح بیرون بودیم کارامو انجام دادمیذره بعدش خوابیدمناهار خوردمباز عصر میخام برم بیرون تا شب احتمالا

هعی م هنو ناهار نخوردم
کلا فک کنم سوهاضمه ای چیزی گرفتم چن روزه😂