2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43555 بازدید | 588 پست
خب اشنباه میکنهبهترع بگه یکی از دوستاش با ماشین زیر بگیره زنشوبعد دیه زنشو بگیزه نصفشو بدع دوستشاینط ...

خودتو سریعا بستری کن تیمارستان

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوالچطور اینجا دوسه سال پیش یکی تو عقد بود پسره تصادف کرد مرد بعدش دیه اش هم کمی به نامزدش دادن ه ...

بله میرسه

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

قرص رو بگیر من دیدم اثرش رو م‌های زنداداشمبه غیر اون مزوتراپی هم میگن خوبه ولی مانی میخاد که من ندار ...

وای خدا کنه موثر باشه برای منم

مزوتراپی من شنیدم بگیر نگیر داره

آدم ار نظرات بعضی همجنسا وحشت میکنه زنان علیه زنان جهان سوم که میگن همینان

آخه همین مردان به درد نخور هم در از دامان زنان دیگر به وجود میان ورشد می کنند.

وقتی مادرشوهر وخواهرشوهر شدید میفهمید مردها ذاتا خشن هستند وخیلی نباید با زنها مقایسه بشن.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

چه داماد ببخشید ولی احمقی 

مگه از قیافه تشخیص میدن جسد رو آخه مومن؟

بعدشم نمیترسید دخترتون دست همچین آدم روانی هستش؟ 

اینایی که گفت فانتزی هاشه ها!!!

یعنی تصور کرده اینارو یک بار حداقل!!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب اشنباه میکنهبهترع بگه یکی از دوستاش با ماشین زیر بگیره زنشوبعد دیه زنشو بگیزه نصفشو بدع دوستشاینط ...

🤣🤣🤣🤣🤣

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مال بیسوادیشه 

فرص کن زنشو کشت فرض کن اینقدرم کش کش بود که کسی نفهمید مهریه فورا به وراث منتقل میشه 

کلا ادم های کم سواد واجد مشکلات روان وراج هم هستن خصوصا توجمع وقتی جوگیر میشن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

حالا چقدرم جدی گرفتین یکی بخواد همچین کاری کنه نمیاد بگه که

شوهر منم گاهی به شوخی میگه میگم خب اونوقت باید هم دیه بدی هم مهریه میگه مادرت به من کاری داره ؟؟؟ میگم نه والا تورو بیشتر از من دوست داره شانس من

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید