2777
2789
عنوان

این هیزه یا خواستگار

1044 بازدید | 104 پست

سلام میشه خواهش کنم موضوع تاپینک هیز یا خواستگار اولم رو بخونین بعد اینو....

چند روز پیش همین اقا پسر همسایمون که توی تاپینک هیز یا خاستگار در موردش گفتم دوباره توی خیابون بالایی مون وقتی داشتم از باشگار برمیگشتم باهام برخورد کرد همراه با دختر کوچولوی خاله ام هم بودم در واقع اونو برده بودم باشگاه بعد داشتیم با هم برمیگشتیم حدودا۸وخورده شب بود بعد با ماشین کنارم ایستاد و سلام و احوال پرسی کرد منم مجبورا جواب دادم بعد گفت که حقیقتش من دلم میخاد بیشتر شما رو بشناسم شما ارتباط تون با دخترا و همسایه ها تو کوچه خیلی خوبه حقیقتا دلم نمیخاد کسی بفهمه تو کوچه ولی دوست دارم بیشتر شما رو بشناسم واسه یه ارتباطی شاید ازدواج شاید هرچی ..میتونم شمارتون داشته باشم منم گفتم متاسفم اجازه ندارم شمارمو بدم به کسی بعدم متوجه منظورتون نمیشم (خاستم بگم متوجه نمیشم منظورت از شاید ازدواج شاید هر چی چی هست) یهو گفت من میگم که میخام بیشتر شما رو بشناسم اصن خط گوشی دارین گفتم که بله دارم ولی اجازه ندارم شمارمو بدم به کسی و اینکه اصن متوجه منظورتون نمیشم که واقعا چی میخاین گفت من منظورمو کاملا واضح گفتم گفتم حالا خب درست نیست که(خاستم بگم درست نیست که هر بار سر راه منو میگیرین و شماره میخاین) یهو حرفمو قطع کرد گفت من حرف اشتباهی زدم اره من حرف اشتباهی زدم گفتم نه خب ولی من اجازه ندارم شمارمو بدم به کسی با اجازتون دیگه خدافظی کردم اومدم وقتی هم رسیدم جلو خونه حدودا یه ده دقیقه طول کشید تا اونم پارک کرده ماشینشو رفته خونشون ....

خلاصه که این پسره خیلی داره ذهنمو درگیر میکنه کاش بدونم هدفش چیه کسی نظری نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هدفش آشنایی باهاته اگر امکانش داری این فرصت رو هم به خودت و هم به اون بده و ببین بعدش چی پیش میاد اعتمادت کسب میکنه  تفاهم دارید یا نه و اخلاقش چجوریه 

بعد یه مدت که همه چیمون باهم  اوکی باشه ناخودآگاه به ازدواج ختم میشه 

تو خودِ معجزه ای :)
دوستی

به هر کدوم از دوستام میگن نصفشون میگن دوستی نصفشون میگن خاستگار واقعا گیجم و اینکه بنظرت اگه یبار دیگه بیاد جطور جوابش رو بدم که ضایع نباشه و اینکه نمیخام شمارمو بدم غیر مستقیم بگم اگه قصدت جدیه باید از طریق خانواده اقدام کنی

هدفش آشنایی باهاته اگر امکانش داری این فرصت رو هم به خودت و هم به اون بده و ببین بعدش چی پیش میاد اع ...

اصن نمیتونم شرایطش رو ندارم اصن بلد نیستم از همه چی گذشته بنظرت اگه یبار دیگه بیاد جطور جوابش رو بدم که ضایع نباشه و اینکه نمیخام شمارمو بدم غیر مستقیم بگم اگه قصدت جدیه باید از طریق خانواده اقدام کنی

یکی از دوستام میگفت حالا که بعد این همه مدت اومده و دوباره اینو گفته قصدش جدیه و اینکه حتی اگه هیز باشه و دنبال دوستی باشه کلی دختر هست که ادم بخاد باهاشون دوست شه چرا بیاد به تویی که همسایشی بگه بعدم کلی بگه نمیخام کسی بفهمه چون اینا خانواده با ابرویی ان

اصن نمیتونم شرایطش رو ندارم اصن بلد نیستم از همه چی گذشته بنظرت اگه یبار دیگه بیاد جطور جوابش رو بدم ...

به نظر من همینجوری که به من گفتی بگو

سلام ببخشید اگر تمایل به آشنایی دارید بهتره زیر نظر خانواده‌هامون باشه من در غیر اینصورت شرایطش رو ندارم پس لطفا خوب فکراتون رو کنید و بیشتر از این ذهن همدیگه رو درگیر نکنیم

یکی از دوستام میگفت حالا که بعد این همه مدت اومده و دوباره اینو گفته قصدش جدیه و اینکه حتی اگه هیز ب ...

واقعا آدم نمتونه هیچ‌جوره قصاوت کنه بستگی به طرف مقابل داره هم میتونه حرف دوستت درسا باشه هم غلط و اینو زمان ثابت میکنه

اگه سنت به ازدواج میخوره و قصد ازدواج داری بهش بگو اگه کاری دارید با خانواده بیایید وسط یا اگه قصدی دارین با خانوادم در جریان بزارین

اگه سنت کمه و اهل دوست و اینا نیستی محلش نزار تا میبینیش راهتو کج کن برو یه ور دیگه